Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ
АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ
Адрес:
Бургас, кв. Ветрен, Стопански двор
Телефони:
056845127, 0887926152
Уеб сайт:
E-mail:
awel@architect.bg
Дейност:
строителство - PVC и AL дограми
Ключови думи:
АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ, АВЕЛ - Антон Тончев, АВЕЛ, Антон Тончев, Ветрен, строителство във Бургас, PVC дограмa, AL дограмa
АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ

АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ е семейна фирма създадена през 1992 г. в в сферата на строителството със седалище в гр.Бургас на адрес: кв. Ветрен, Стопански двор

Управител: АНТОН СТОЙНЕВ ТОНЧЕВ

 

 

            През 1995г. започва дейността си с производство и монтаж на различни видове външни и вътрешни щори, а по-късно разширява дейността си и с производство и монтаж на алуминиева дограма .

            През 1998 г. фирмата става директен вносител и оторизиран производител за югоизточна България на немските PVC профилни системи с марки "KÖMMERLING" и "GEALAN", а от 2008 г. на алуминиевите профилни системи на белгийската марка "REYNAERS".

           АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ е специализирана в проектиране, изработване и монтаж на PVC и алуминиеви дограми, окачени фасади, алуминиеви конструкции, входни и интериорни врати, фасадни облицовки, стъклени врати и витрини, външни ролетни PVC и алуминиеви щори, външни фасадни щори, вътрешни щори, PVC и алуминиеви капаци и покривни прозорци.

           АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ разполага със собствена производствена база разположена на 3000 кв.м. разгъната площ за производство на дограма оборудвана с немски,високотехнологични машини ELUMATEC и URBAN,

           В производстовото се използват модерни технологии и машини, което в съчетание с високото качество на материалите и професионализма на персонала ни, дава един от най-добрите продукти на нашия пазар.

           АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ е сертифицирана по международния стандарт ЕN ISO 9001:2008 и прилага ефективно Система за управление на качеството във всяко производствено звено, което е гаранция за високото качество на продуктите и услугите, които предлагаме на нашите клиенти и ни прави коректен и надежден партньор за тях.

           Добрите условия на труд които сме създали допълнително мотивират колектива ни за висококачественото изпълнение на поставените задачи.

          Офисите на АВЕЛ - Антон Тончев ЕТ предлагат на  клиентите си консултация ,коректно и бързо обслужване.