Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Начало > Строителство >
Агора ин ЕООД
Агора ин ЕООД
Адрес:
София, ул. д-р Любен Русев 6
Телефони:
028438031 , 0888257337
Уеб сайт:
E-mail:
agora_in@abv.bg
Отрасъл:
Дейност:
Строително-инвестиционна компания
Ключови думи:
АГОРА - ИН ЕООД, Агора ин ЕООД, Агора ин, Строително-инвестиционна компания, инвестиционна компания, строителна компания в София , строителна фирма
Агора ин ЕООД


Строително-инвестиционна компания „АГОРА ИН” ЕООД е основана през 1994 от арх. Венцислав Дучев. Разполагаме с екип от висококвалифицирани, опитни специалисти с доказан професионализъм. Ние привличаме инженери с различни специалности, както и консултанти, които се присъединяват към изработваните от нас проекти, съобразно спецификата на всеки отделен обект. Колективът на “АГОРА ИН” печели довериe с висококачествен дизайн, съобразен с изискванията и крайните срокове на клиентите си.

Дейността на фирмата обхваща:

  •     Проучване на инвестиционна и финансова рентабилност на проекти
  •     Осигуряване на финансиране при закупуване
  •     Проучване, проектиране и консултиране във всички фази на инвестиционния процес
  •     Изпълнение на строително монтажните и довършителни работи до ключ
  •     Продажба на реализираните обекти
  •     Изпълнение на цялостни дизайнерски и интериорни решения с участието на крайния клиент

Ние проектираме и изграждаме жилищни сгради, административни и офис сгради, хотели. Работим в тясно сътрудничество с доказали се консултантски фирми за строителен надзор.

Залагаме на високо качество, професионализъм и коректност в изпълнението на нашите обекти. Основен мотив в работата на “АГОРА ИН” ЕООД е Вие, нашите клиенти, да получите висококачествен продукт на разумна цена.