Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Академика 2011 ЕАД
Академика 2011 ЕАД
Адрес:
София, жк. Гео Милев, Студентско общежитие, бл. 3
Телефони:
024894473,
Уеб сайт:
E-mail:
academica_sport@abv.bg, academicasport@gmail.com
Дейност:
Поддържане и експлоатация на спортни обекти и съоръжения
Ключови думи:
Академика 2011 ЕАД, Академика 2011, Академика, поддържане на спортни съоръжения, експлоатация на спортни обекти, спортни съоръжения, спортни обекти
Академика 2011 ЕАД

 

Академика 2011 ЕАД е търговско дружество стопанисващо държавни имоти в София и страната с принципал Министерство на физическото възпитание и спорта.

В активите на дружеството са едни от най-големите спортни обекти в България, които са с уникални възможности за провеждането на спортни и културни мероприятия, като в по-голямата си част са с национално и международно значение.

По-значимите обекти в активите на дружеството са:

  • зимен дворец на спорта,
  • зала "Фестивална",
  • стадион "Академик".


В последните години над една трета от културния и спортен живот на София са проведени  в обекти на Академика 2011 ЕАД .

Условията , които се предлагат в съоръженията на Академика 2011 ЕАД, са тяхната многофункционалност, изградената нужна инфраструктура към тях и не на последно място отличната им локация ни правят желан партньор за провеждане на масови, културни и спортни мероприятия.

Концерти на най-известните по света рок групи, световни, европейски и републикански първенства, конференции на корпоративни клиенти, най-големите автомобилни и кулинарни изложения в страната са част от мероприятията, които са проведени на стопанисваните от Академика 2011 ЕАД зали и стадиони.

С оглед големият обем на участници и зрители на изброените мероприятия, възможността за извършване на рекламна дейност – върху рекламни пана, билбордове, рекламни промоции по време на мероприятия, аудио и видео заставки по време на мероприятията, дават възможност рентабилността на рекламната дейност и материали да е на много високо ниво.