Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Акваметал
Акваметал
Адрес:
Варна, ул. Уста Колю Фичето 33
Телефони:
052507887 , 0889600426
Уеб сайт:
E-mail:
info@aquametal-bg.com
Дейност:
Производство на покривни водоотвеждащи системи от метал
Ключови думи:
Акваметал , покривни водоотвеждащи системи, производство на безшевни улуци, водосточни тръби, обслужващи водоотвеждащите системи водоотвеждащи системи

Акваметал  е производител на цялостни водоотвеждащи системи за строителство и ремонт на жилищни и обществени сгради. Като лидер на пазара Акваметал, произвежда също и метални керемиди, покривни панели и метална вагонна шарка за вашия покрив.

Ние от Акваметал разполагаме с няколко производствени линии, в които влагаме единствено качествени материали за производството на нашите продукти.

В своята дейност, Акваметал се ориентира към комплексно и качествено обслужване на изискванията на всеки клиент. В този смисъл, Акваметал отделя сериозно внимание на партньорските си взаимоотношения със сродни фирми, предлагащи продукти, обслужващи цялостно покривните конструкции.

Политиката на Акваметал в перспектива е насочена към внедряване на авангардни технологични линии за производство на водоотвеждащи системи, непознати на българския пазар, с цел задоволяване изискванията на всеки потребител.

Акваметал е търговска марка, наложила се на българския пазар с нови материални и най-нови технологични решения. Основно производство на Акваметал са покривни водоотвеждащи системи от метал. Акваметал единствена в България, притежава цялостна Американска технологична линия за производство на безшевни улуци, водосточни тръби и колена за тях.
Аксесоарите обслужващи водоотвеждащите системи също са изработени от Акваметал .

Предимство в технологичните решения на Акваметал е факта, че произвежданите улуци нямат ограничения в дължината, могат да се изтеглят направо на строителния обект, а водосточните тръби са със стандартизирани дължини от 3 метра, но може да бъдат произведени и по размер избран от клиента.