Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Начало > Строителни материали > Грубо строителство >
Акварор - Бояджиев И Синове ООД
Акварор - Бояджиев И Синове ООД
Адрес:
София, ул. Доспат 64 (ъгъла с бул. Витоша), ет. 3
Телефони:
029515075, 028518568
Уеб сайт:
E-mail:
info@akwaror.com
Дейност:
Инсталации от POLO–POLYMUTAN водомерни системи
Ключови думи:
Акварор, Акварор - Бояджиев и синове ООД, Акварор, POLO–POLYMUTAN водомерни системи, POLO–POLYMUTAN, водомерни системи, водопроводни системи, канализационни системи, отоплителни системи, поливни системи, итейна вода, храни, химикали, лекарства

Акварор – Бояджиев и синове ООД е регистрирано на 01.10.1992 година с предмет на дейност: вътрешна и външна търговска дейност, лизинг и инженеринг, представителство и агентство на чуждестранни фирми, инсталации от POLO–POLYMUTAN водомерни системи и др.

От 1992 година Акварор ООД е генерален представител за България на фирма Poloplast GmbH, от 1995 година на фирма Sensus Metering Systems GmbH.

Основната търговска и инженерингова дейност на Акварор ООД обхваща:

Проучване, проектиране, доставка и монтаж на POLO-POLYMUTAN-водопроводни, канализационни, отоплителни и поливни системи за нуждите на бита и индустрията, медицината и многообразната строителна дейност; поради това, че POLO-POLYMUTAN-системите са екологични, от чист полипропилен, те се използват за отоплителни инсталации, транспортиране на питейна вода, храни, химикали, лекарства и др. в течно и прахообразно състояние.

Проучване, проектиране, доставка и сервиз на водомери, топломери и водомерни системи за дистанционно отчитане Sensus. Нашата номенклатура покрива размерите на водомери от половин цол до две хиляди милиметра – крилчати, волтманови и магнитно-индуктивни. Сега Акварор ООД продължава традиционното от 1936 година присъствие на българския пазар на водомерите Sensus като извършва доставка и директна продажба.

В периода от 1992 годинa досега Акварор ООД и партниращите фирми са изпълнили, и сега изпълняват POLO-POLYMUTAN-инсталации и тръбопроводи от полипропилен и полиетилен на новостроящи и реконструиращи се жилищни, административни и производствени сгради като: Президентство и Министерски съвет на Република България, сграда на Военно-медицинска академия-София, сграда на СОТ, Печатница на БНБ, Правителствена болница Лозенец, поликлиника III–та АГ-София, Фармахим - град Сандански, хемодиализни центрове в София, Шумен, Сливен, хотел Сандански, хотели Женева и Одаджийски в град София, хотел Амбасадор в к.к. Златни пясъци, Бизнес център България 2000, ж.к. Перлите кв. Младост, ж.к. Водолей I и II част кв. Драгалевци, офис сграда Бизнес парк кв. Младост, Резиденция СиСиндустрис кв. Бояна, складова и търговска база ТОП ГРУП; доставка на ВиК оборудване за хотел Берлин в к.к. Златни пясъци, хотел Орбита в град Варна, Централни хали – София, S–център София, водоснабдителни системи в населени места и извън тях.

Основен потребител на водомерите Sensus са ВиК дружествата, търговските вериги Била и Практикер, строителни компании, Загорка, Каменица и др.

Над двадесет ВиК дружества измерват водните си количества с водомери Sensus, а десет използват водомерна система Sensus base за дистанционно отчитане на продадена вода в жилищни и офис сгради.

Всички фирми-доставчици на Акварор ООД притежават сертификат ISO 9001 или ISO 9002. В България тръбите и водомерите са разрешени за влагане в строителството със съответните сертификати и разрешителни от компетентните органи.