Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Аква ПУУЛС ООД
Аква ПУУЛС ООД
Адрес:
Русе, ул. Духовно Възраждане 10
Телефони:
082822928, 0885230200
Уеб сайт:
E-mail:
office@aquapools.eu
Дейност:
изграждането и поддръжката на развлекателни и плувни басейни
Ключови думи:
Аква ПУУЛС ООД, Аква ПУУЛС, плувни басейни, басейни

 

АКВА ПУУЛС ООД е фирма регистрирана в гр.Русе на адрес: ул. Духовно Възраждане  10

 

Основна дейност: изграждането и поддръжката на развлекателни и плувни басейни. Нашият екип разполага с опита и знанията натрупани в продължение на години в изграж.

Екипът на  АКВА ПУУЛС разполага с опита и знанията в поддържането и ремонта на плувни и развлекателни басейни.

Предлаганите от АКВА ПУУЛС глобални или частични решения гарантират спокойствието, безопасността и удоволствието от ползването на басейна, улесняват и опростяват поддръжката му.

Използваните продукти от фирмата са с високо качество и гарантиран произход на водещи европейски и световни производители. Предлаганите от фирмата иновативни аксесоари и съоръжения позволява да бъдат задоволени и най-високите изисквания на всеки проект. 

АКВА ПУУЛС предлага многобройни, разнообразни и гъвкави програми за сервизното, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Специализираните групи на „АКВА ПУУЛС” ООД разполагат с необходимите средства, опит и възможности да реагират, локализират и отстранят всеки възникнал проблем.

Фирмата целогодишно поддържа складова наличност и техника, с която "АКВА ПУУЛС" ООД гарантира на своите клиенти професионализъм и качество в подръжката на реализираните проекти от фирмата. 

Екипа на фирмата се състой от повече от 20 професионалисти при проектирането, строителството, оборудването и поддръжката на басейни.