Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Албио
Албио
Адрес:
София, ул. Враня 67
Телефони:
028310788, 0888882292, 0878128347
Уеб сайт:
E-mail:
office@albio.bg
Дейност:
Алуминиева и пвц дограма, Изработка и монтаж на алуминиеви и PVC прозоречни системи
Ключови думи:
дограма, алуминиеви конструкции, PVC конструкции, стъклопакети, стъклообработка, покривни конструкции, Търговски центрове, Супермаркети, Хотели, Стадиони, Пътнически терминали, Индустриални сгради, Бензиностанции, Магистрални постове, Тунели, знаци
Албио

Дружество Албио ЕООД е специализирано в изработката и монтажа на алуминиеви и PVC прозоречни системи, произведени с висококачествени машини на водещата немска фирма Elumatec.

Дружеството разполага със собствена производствена база, складови помещения, цех за изработка на алуминиеви и PVC конструкции и разкрой на алуминиеви композитни панели, цех за производство на двубариерни стъклопакети и стъклообработка. 
Предлагаме изпълнение на цялостни решения за фасадни ситеми на обществени, жилищни и административни сгради. С ресурса и капацитета, с които разполагаме, можем да се ангажираме с реализиране на продукция за кратки срокове и безкомпромисно високо качество, съобразени с технологичните процеси. 

Стъклопакети Дружество Албио ЕООД разполага със съвременен оборудван цех и автоматизирани машини за производство на двубариерни стъклопакети и стъклообработка, както и обработка на нискоемисийни стъкла с меко покритие. Консумативите вложени в произведения от нас продукт са с изключително качество на водещи производители отговарящи на високите изисквания на стандартите DIN, EN, ISO 9001 & 14001., които гарантират отлично качество на произведения стъклопакет. 

В зависимост от приложението на стъклопакета използваме различни видове флоатни стъкла дистанционери адсорбент вторичени двукомпонентни уплътнители например: Стъклопакети предназначени за алуминиева, дървена или PVC дограма. 

Зимни градини и покривни конструкции 

Зимната градина е едно подобрение, което би направило нашия дом по - уютен и впечатляващ. Тя е прехода между околната среда и дома, границата между пейзажа и интериора на жилището. Физически, зимната градина е съвкупност от стъклени плоскости и носещи конструкции от различни профили. Тя няма стени и осигурява пряка видимост към външното пространство. За свързването на фасадата с покрива и пода, както и за ъглите се използват специални профили. 

Окачени фасади 

Най - добре съгласуваните решения, които изпълняват оптимално архитектурните и технологични изисквания към фасадите и покривните остъклявания, ще заемат централна роля. Още от днес Schüco предлага модулна програма по отношение на енергия, сигурност, автоматизация и дизайн, с която архитекти, проектанти и производители могат да изпълнят най - високите изисквания към окачените алуминиеви фасади колонно - гредови тип ( пфостен - ригел фасада ), елементен или структурен тип. Включително към тях се добавя и една разнообразна системна програма от интегрируеми отваряемости. 

Облицовки с Бонд 

Дружеството е специализирано в монтажа на облицовки от композитни материали. Има десетки изградени обекти с облицовки бонд, които са идеално решение за изграждането на Изложбени центрове, Търговски центрове, Супермаркети, Хотели, Стадиони, Пътнически терминали, Индустриални сгради, Бензиностанции, Магистрални постове, Тунели, знаци и др. Алуминиевият композитен материал е специално създаден за облицоване на сгради с панели и е идеален за облицоване на интериорни и екстериорни пространства. Лесен е за обработка и огъване във всякакви ъгли и форми.