Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Алумина Елит ООД
Алумина Елит ООД
Адрес:
Велико Търново, кв. Чолаковци, местност Дълга Лъка
Телефони:
029201025
Уеб сайт:
E-mail:
tarnovo@aluminaelit.com
Дейност:
Производство и инсталация на прозорци, врати, окачени остъклени фасади, вентилируеми фасади, преградни офисни стени, парапети, слънцезащитни системи и др
Ключови думи:
лумина Елит, Alumina Elit, PVC профили, алуминиеви профили, алуминиеви прозорци и врати, зимни градини, системи за душ кабини, слънцезащити от алуминиеви ламели, външни и вътрешни щори
Алумина Елит ООД

Предизвикателство за нас от Алумина Елит е да допринасяме и да участваме в процеса на изграждане на сгради с различно предназначение - бизнесцентрове, производствени, жилищни, хотели, летища, училища, болници и др.

Основната ни дейност е да доставяме необходимите материали и суровини за да произвеждаме и инсталираме прозорци, врати, окачени остъклени фасади, вентилируеми фасади, преградни офисни стени, парапети, слънцезащитни системи и др. за да участваме в проекти при изграждането на екстериора и интериора на сгради.

Участвайки във всеки проект се стремим да вградим мечтата в реалното изпълнение. Стремежът ни е да зачитаме природните закони и основните принципи на взаимодействие между всичко съществуващо. 

Изпълнявайки проектите обсъждаме и реализираме според възможностите на приложение прeдлагните от нас продукти , като задоволяваме желанията и търсенето на хората. Продуктите ни предоставят възможност за изпълнение на енергоспестяващи и шумоизолирани сгради, създават комфорт на работното място и домашен уют. Предпазват от прегряване помещенията от слънчевите лъчи , от разпространение на огъня и отвеждат дима при пожар. Авоматизирането на някой от системите/продуктите облекчава човешката дейност.

От 1997 година насам, ние - екипът на Алумина Елит все повече познаваме желанията на хората и усъвършенстваме предлагането на своите продукти и услуги. Използваме високотехнологични системи и материали в дизайна и изработката. С екипа от инженери, дизайнери и квалифицирани оператори на машини се запознаваме с иновациите в нашата сфера и реализираме проектите.

Считаме, че по този начин допринасяме хората да се чувстват защитени и да си осигурят нормална среда за живот. 

За своя дългогодишен опит „Алумина Елит” се утвърди като една от най-големите и бързо развиващи се фирми за производство и инсталация на продукти от алуминиеви и РVC профили /прозорци, врати, окачени остъклени фасади/, вентилируеми фасади и др. в България.

Щастливи сме , че можем да направим това не само в България , а и извън нея. „Алумина Елит” има реализирани проекти в Англия, Германия, Белгия, Татарстан.