Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Арс Трейд
Арс Трейд
Адрес:
София, бул. Др Петър Дертлиев 25
Телефони:
028100100, 028100141
Уеб сайт:
E-mail:
141@labirint.bg
Дейност:
Магазин за мебели продажба и доставка
Ключови думи:
мебели, МЕБЕЛИ, пефевср, mebeli, обзавеждане, кухни, спални, столове, мека мебел, спалня, детска, трапезария, кабинет, интериор, дизайн, аксесоари, декорация, mebeli, labirint, furniture

Мебелен магазин ЛАБИРИНТ е създаден с ясната концепция да предложи индивидуални и комплексни интериорни решения, съобразени със специфичните изисквания на българския мебелен пазар. Повече от 10 години, екип от професионалисти проучва и селектира производители и доставчици, които в максимална степен да отговарят на нуждите на потребителите, следвайки златното правило за оптимална цена при високо качество.
 

От края на 2007 година, когато изложбената площ е удвоена, магазин ЛАБИРИНТ предлага на своите клиенти още по-голям избор на цялостни решения за обзавеждането - от тапетите и аксесоарите до мебелите, съчетани в красиви интериорни решения.
 

На четирите етажа на мебелния център са разположени стотици предложения за обзавеждането на спалнята, детската стая, дневната, кухнята и трапезарията, кабинета, офиса и градината. Освен готови концептуални предложения за цялостно обзавеждане на помещенията в дома, ЛАБИРИНТ предлага на своите клиенти и консултация от специалист по вътрешен дизайн.

Мебелна фабрика "АРС МЕБЕЛ" се намира в гр.Стралджа и заема площ от 16000 кв.м. В края на 2007г. фабриката заработва с нови производствени мощности, позволяващи бързо и най-вече качествено проектиране и изработка на корпусна мебел от ламинирани плоскости. Предлаганите изделия от "АРС МЕБЕЛ" обхващат както отделни артикули, така и комплексни интериорни решения за дома, офиса и хотела. Освен производство на корпусна мебел, се предлагат и многообразни варианти на рецепции, лоби барове, търговски части и ресторанти. За вашето разнообразие и уникалност се грижат високо квалифицирани дизайнери и проектанти, които се ангажират с изграждането на идейни проекти, съобразени изцяло с Вашите изисквания.

Мебелите за домашно и офис обзавеждане под марката LATO Furniture, предлагат голямо разнообразие от конфигурации, благодарение на отделните модули от всяка серия. Предложенията за всекидневно обзавеждане са подвластни на минималистичен стил, наложен през последните години от италианските дизайнери. Стила се характеризира с ниска корпусна мебел, окачени рафтове и етажерки с вратички в контрастиращи тонове и изчистени правилни форми. Използваните материали са ламинирани плоскости с изкуствен фурнир в модерно черно и бяло. Семпла визия с висока функционалност - е една изключително добра комбинация за всеки модерен дом. Мебели LATO, произведени от АРС МЕБЕЛ можете да закупите в мебелен център ЛАБИРИНТ гр.София.