Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
АРТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
АРТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
Адрес:
Бургас, ул. Оборище № 90, ет.3, оф.7
Телефони:
056842939, 0899811181
Уеб сайт:
E-mail:
art_stroi@abv.bg
Дейност:
Строителен инженеринг и инвестиционна дейност
Ключови думи:
Строителен инженеринг, инвестиционна дейност, проучване, проектиране

Строително дружество Артстрой Инженеринг ООД започва дейността си през 2004г. с идеята да предложи на пазара на недвижими имоти в България и чужбина, комплексен продукт от строителен инженеринг и инвестиционна дейност – от закупуването или договарянето на терена, през пълно проучване и работно проектиране, до изграждане на сградата в напълно завършен вид.

Дружеството се занимава с изграждане на жилищни и административни сгради, ваканционни селища, реконструкции на сгради, инфраструктурни обекти, ремонти и довършителни работи. Разполага със складови и производствени бази, строителна техника, инвентар, транспортни средства, които позволяват комплексно да се обхванат всички видове строителни дейности. Дружеството работи с опитен управленски и инженеринг екип, както и с постоянен състав от над 100 висококвалифицирани строителни работници в специализирани бригади.

Дружеството строи по класическия изпитан метод на монолитното строителство, като същевременно с това прилага съвременни материали и технологии, утвърдени в европейската строителна практика.Успешното съчетание между традиционни технологии и модерни и качествени материали позволява изпълнението на всички видове строително-монтажни и инсталационни работи в минимални срокове и с високо качество. Благодарение на дългогодишните партньорски връзки с производители и доставчици на български и вносни материали, “Артстрой инженеринг” ООД предлага на клиентите си краен продукт с европейско качество и отговарящ на всички съвременни изисквания.

Работата на ръководството и целият екип на фирмата, контактите с доставчици и клиенти, се основават на принципа ЛОЯЛНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.