Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Аспро ООД
Аспро ООД
Адрес:
гр. Стара Загора, ул. Воевода Стойно Черногорски 56
Телефони:
042603345 , 0892777074
Уеб сайт:
E-mail:
office.aspro@gmail.com
Дейност:
Металообработване
Ключови думи:
Аспро ООД, Аспро , Металообработване, Аспро металообработване, Неръждаема ламарина, тръби, кръгли пръти, Неръждаема плътна стомана, шестостени, Неръждаеми винкели, шини, арматура, Преходи, Фланци, Скоби за тръби

"Аспро" ООД е  дружество, основано в град Стара Загора.

Разполага с база в Южната промишлена зона на града. Във фирмата си сътрудничат специалисти и работници притежаващи необходимата квалификация и дългогодишен опит, за да може дружеството да предложи на своите клиенти високо качество и сигурно партньорство.

"Аспро" ООД разполага с голям брой специализирани машини за металообработка, необходими за реализацията на проекти в различни области.

Ние продължаваме да се развиваме, като за това неперекъснато разширяваме и обогатяваме базата с нови машини и технологии, които допринасят за подобряване на качеството на нашата дейност и увеличаване броя на услугите, които предлагаме за да удовлетворим максимално изискванията на нашите клиенти и партньори.

Основната цел на "Аспро" ООД е да предложи на своите клиенти изключително кратки срокове на проектиране, изработка и доставка. Ние работим на висококонкурентни цени и с префектна логистика.