Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Атрим ЕООД
Атрим ЕООД
Адрес:
гр.Бургас, ул. Крайезерна, база №1
Телефони:
0885207558
Уеб сайт:
E-mail:
office@atrim.bg
Дейност:
стройтелство
Ключови думи:
Атрим ЕООД, стройтелство, АТРИМ, Бургас

Фирма Атрим ЕООД изпълнява широк спектър от дейности в сферата на строителството. Фирмата е завършила множество значими обекти в областта на промишленото, общественото и жилищното строителство. В дейността си прилага новостите в строителните технологии и използва съвременни материали.

 

Промишлено строителство - Съчетавайки професионализма на своите служители със съвременна техника и технологии, висококачествени материали и високопроизводителна механизация,  „Атрим” ЕООД предлага краен продукт с отлично качество. Компанията е реализирала индустриални обекти в Бургас и част от курортите по Южното Черноморие.

Обществено строителство - Общественото строителство е широко застъпено в работата на „Атрим” ЕООД. През последните години фирмата реализира множество обекти с национално значение, сред които църкви, търговски центрове, хотели, банки и други обществени сгради, както по Черноморието, така и по територията на цялата страна.

Жилищно строителство - Атрим ЕООД е специализирана в комплексно изграждане на жилищни сгради, реализирайки част от тях като изпълнител, а друга – като инвеститор в собствени проекти.