Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Багер Хидравлика 2 ООД
Багер Хидравлика 2 ООД
Адрес:
Пловдив, ул."Жасмин" № 3
Телефони:
032240033, 032642590
Уеб сайт:
E-mail:
baggerhydraulik@abv.bg
Дейност:
Ремонта и поддръжката на хидравличните системи на строителна и селскостопанска техника
Ключови думи:
Хидравлика, Linde, измервателна техника, Hydrotechnik, ремонт на хидравлични помпи, Багер Хидравлика 2, Пловдив

Фирма „Багер Хидравлика – 2” ООД е създадена през 1990 година като ЕТ „Багер Хидравлика – Христо Байков”. Тя е 100% частно дружество, което през 1996 година е пререгистрирано в „Багер Хидравлика-2” ООД.
С дългогодишния си опит фирмата се налага като водеща в областта на ремонта и поддръжката на хидравличните  системи на строителна и селскостопанска техника.

От 2004 година „Багер Хидравлика - 2” ООД  е официален  представител  и  оторизиран  сервиз  за  България  на Linde Hydraulics - Германия. Поддържат се големи складови наличности от резервни части и цели хидравлични единици с марката Линде. По документация от немската фирма бе изграден най-големият компютъризиран стенд в България с мощност 260 kW, на който се тестват и настройват отремонтираните изделия.  Стендът е оборудван с измервателната техника на Hydrotechnik - Германия, на които „Багер Хидравлика – 2” е търговски партньор за България.

Основни дейности на „Багер Хидравлика – 2” ООД:

Продажба на цялата продуктова гама на Линде Хидравликс;
Проектиране на хидравлични системи с продуктите на Линде Хидравликс;
Консултации при закупуване на нови хидравлични единици на Линде Хидравликс;
Продажба на цялата продуктова гама на Хидротехник – Германия: MINIMESS(точки на тестване за сигурни връзки), сензори за измерване на стойности и измервателни системи за отчитане на данни и регулиране;
Продажба на зъбни помпи, приложими за различните марки строителни и селскостопански машини: Claas, Parker, JCB, John Deere, Vögele, Massey Ferguson и др. 

Ремонт на всички видове хидравлични помпи, хидравлични мотори, разпределители и други хидравлични компоненти;
Тестване и настройване на хидравлични помпи, хидравлични мотори, разпределители, за които се издава протокол от стендовите изпитания;
Производство и ремонт на хидравлични цилиндри;
Гаранционен и извънгаранционен сервиз;
Мобилен сервиз, оборудван с най-модерна измервателна техника за диагностика, ремонт и настройка на хидросистемите на мобилна и стационарна техника на място при клиента.