Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Балканстрой АД
Балканстрой АД
Адрес:
София ул. Доспат 2
Телефони:
028051100, 028051101
Уеб сайт:
E-mail:
office@balkanstroy.com
Дейност:
Проучване и строителство
Ключови думи:
Балканстрой АД, проучване, строителство, строителство София, София, всички видове строителство

Балканстрой” е акционерно дружество , създадено през 1994 година от специалисти с ценен опит в проучването и строителството. Компанията е част от групата „Балканстрой”.

Иновативно мислене, релевантни решения, оптимални резултати- нашият ангажимент към тези принципи е в основата на успеха  на  компанията. Днес „Балканстрой”АД е утвърден лидер и една от водещите  български компании в сферата на строителството.

Дружеството е сред българските строителни фирми, които успешно покриват професионалното портфолио в бранша -жилищно, обществено, индустриално и инфраструктурно строителство. За повече от 15 години, компанията е изпълнила над 100 проекта в страната и на международно ниво, което я поставя в топ 3 на строителните компании на национално равнище.

Компанията е член на Българската Строителна Камара  и  притежава удостоверения за извършване на всички видове строителство.

Стабилното развитие и високи постижения на „Балканстрой”АД са  резултат от екипния принцип на работа в компанията. Затова и основните инвестиции – финасови и времеви, са насочени към развитие и  утвърждаване професионалните умения и компетентности на всеки един служител. В компанията работят повече от 1 197 служители, като над 100 са инженери, ръководещи целия спектър фирмени дейности.

Гъвкавото пазарно поведение и възможността да дефинира и  отговори  бързо и адекватно на променящите се условия, нови задачи и насоки на професионално развитие, е предимство, което дружеството успешно съчетава и с поетия обществен ангажимент- за социална отговорност, спазване принципите на екологично поведение и стандарти за качество.

Най- красноречивият аргумент за  високата степен на професионализъм и социална отговорност са обществените признания и награди, получени от браншови, обществени и медиини организации. 

„Балканстрой” АД  е компания  доказала  и  затвърдила лидерската  си позиция  чрез последователна и стабилна пазарна политика, ориентирана към и в полза на обществото, своите служители, бъдещи и настоящи  клиенти и партньори.