Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Балкантел ООД
Балкантел ООД
Адрес:
София, бул. Братя Бъкстон 68
Телефони:
028500430, 029559303
Уеб сайт:
E-mail:
sales@balkantel.net
Дейност:
Инженерингова компания
Ключови думи:
навигационни системи, телекомуникационно оборудване, измервателна апаратура, въздушната навигация
Балкантел ООД

Балкантел ООД е инженерингова компания, създадена през 1990 година и специализирана в  областта на телекомуникациите - радио пренос и излъчване; изграждане, поддръжка и развитие на  комуникационни, информационни и навигационни системи; проектиране и дизайн; системи за управление и контрол на въздушната навигация и кацане;  доставка на устройства за жп сигнализация и сигурност; търговия с телекомуникационно оборудване и прецизна измервателна апаратура.
 
Компанията се е налoжила като водещ доставчик, системен интегратор и цялостен изпълнител на проекти до под ключ. 

Изпълнила е множество инфраструктурни проекти в сферата на телекомуникациите и навигацията от стратегическо значение за страната.
 
Фирмата изпълнява множество дългосрочни  договори за следгаранционно обслужване, осигуряващи пълната поддръжка  по време целия жизнен цикъл на оборудването и системите.
 
За периода на своето развитие, БАЛКАНТЕЛ се e утвърдила като един от най-важните изпълнители и доставчици на апаратура за клиенти като:
 
БТК ЕАД;
Министерство на oтбраната;
Ръководство на въздушното движение;
Министерство на транспорта;
НЕК ЕАД;
АЕЦ Козлодуй;
ДАМТН;
НУ РТС;
ДАГЗ;
и много други.
 
БАЛКАНТЕЛ притежава отлични препоръки, дължащи се на висок професионализъм, ефективност и надеждност и високо качество на изпълнение и обслужване на своите клиенти.
 
БАЛКАНТЕЛ поддържа Интегрирана система за управление на качеството по стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, AQAP 2110, чрез която се се стреми към максимално удовлетворяване на изискванията и работа в интерес на своите клиенти.