Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
БГ Изолация
БГ Изолация
Адрес:
Силистра, ул. Добрич 89, ет. 3
Телефони:
086836098, 0899826057
Уеб сайт:
E-mail:
office@bgizolacia.com
Дейност:
Изграждане на хидроизолационни системи
Ключови думи:
БГ Изолация, хидроизолационни системи, покриви, фундаменти, резервоари, мостове, тераси, басейни, зелени покриви, реновиране, строителство, битуми, полимерни материали, покривни шиндли, битумни продукти
БГ Изолация

БГ Изолация ЕООД е компания с утвърдени позиции на българския пазар вече над 10 години. Дружеството е специализирано главно в изграждането на хидроизолационни системи за покриви (плоски и скатни), фундаменти, резервоари, мостове, тераси, басейни, зелени покриви както и реновиране на стари такива.
 
Главната ни цел е да дадем точното решение на проблема на всеки наш клиент независимо местоположението и локацията на съответния негов обект, което утвърждава трайни професионални отношения за вбъдеще подплатени с доверието му.

Стараем се във всеки един момент да  усъвършенстваме все повече и повече това което представяме като краен продукт към контрагентите ни.

Резултатите ни досега са плод на много труд и усилия, но това е още самото начало на това което можем и желаем да постигнем.