Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Бетон Монтана ЕООД
Бетон Монтана ЕООД
Адрес:
Монтана, ул. Индустриална 12
Телефони:
096300576, 0888965569
Уеб сайт:
E-mail:
beton.montana@abv.bg
Дейност:
Производство на бетонови смеси.
Ключови думи:
БЕТОН МОНТАНА, Бетон Монтана ЕООД, бетон, монтана, бетонов възел, инертни материали, филц, пясък, трошен камък, речен камък, таложлив пясък, фракция, скална маса, бетоновоз, бетон помпа, враца, видин, северна българия, лом, ботевград, concrete, beton, truck, beton pump, mixer, pouring concrete, build

Фирма „Бетон Монтана” съществува от 2005 година и се занима с производство на всички видове бетонови смеси. Производствения процес се извършва от бетонов възел марка „Щеттер – М1”. Наличието на модерна и съвременна техника гарантира точното дозиране на съставките на Бетона, а в последствие и тяхното качествено смесване. 

Фирмата разполага с два бетоновоза с капацитет от 6 м3, два бетоновоза с капацитет от 7 м3 и един бетоновоз с капацитет от 9 м3. За полагане на бетона се използват бетонпомпи с дължина 24м и 32м. 

Благодарение на машинния си парк, фирмата може да подава над 350 м3 бетон дневно. Наличието на две бетонпомпи позволява работа на няколко обекта едновременно. По този начин гарантираме висока флексабилност в експедираните количествата и начина на доставка на бетоновите смеси. 

„Бетон Монтана” разполага и със собствена пресевна инсталация, която е ситуирана по поречието на река Бързия.

Този важен производствен ресурс премахва зависимоста на Фирмата от външни доставчици на инертни материали.

През 2006 година „Бетон Мотана” инвестира в пресевна инсталация. По този начин разширихме дейността си от производство на бетон до добив и производство на инертни материали. Основна част от производството ни е добива на пясък и филц, като част от продукцията е речен камък и таложлив пясък. 

Фирмата разполага и с трошачна инсталация, което позволява производството на различни видове фракции трошен камък.