Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Бигла 3 ООД
Бигла 3 ООД
Адрес:
София, ул. Опълченска 46 - 48
Телефони:
028683095, 0886778998
Уеб сайт:
E-mail:
office@bigla3.com
Дейност:
Строително инвестиционна компания; Луксозно жилищно строителство
Ключови думи:
Бигла - 3 ООД, Бигла 3, БИГЛА III ООД, Жилищно строителство, Промишлено строителство, Реставрационно строителство, Инфраструктурно строителство, Бигла 3 ООД, Бигла 3, строителство, строителство на жилищни сгради, жилищни сгради, строителство на офис сгради, офис сгради

Всичко започна преди повече от двадесет и четири години, защото вярвахме, че най-добрият начин да предвидим бъдещето е да участваме в неговото изграждане с труд, идеи и находчивост. 

През 1991 година основахме БИГЛА III ООД с убеждението, че луксозно строителство, базирано на високи технологии и качествено изпълнение на всеки детайл, можем да направим страната ни по-красива. Започнахме като спринтьори, увлечени от динамиката на десетилетията.

За изминалите години изградихме десетки жилищни и бизнес сгради. С времето целите ни станаха по-смели. Доказахме, че сме готови да реализираме Европейски проекти и стъпихме на международни пазари. Като естествен процес на развитие, през 2003 година, създадохме БИГЛА КОНСУЛТ ООД, за да разграничим строителната от инвестиционната дейност.

Завършихме цялостния цикъл в сферата на строителството с основаването на БИГЛА ТРАНС ООД с дейност транспорт и стрителна механизация през 2011 година. Сега продължаваме като маратонци. Добрите управленски практики, внедрените стандарти и лидерството дават енергия на компанията, но това, което дава качество и класа е доверието. Ние умеем да приобщаваме членовете на екипа, а те от своя страна добавят стойност на модела семеен бизнес, който развиваме. 

Наше верую е, че корпоративният успех не е самоцел. Той носи удовлетворение, когато е споделен с общността и има социална стойност.

Корпоративната ни история се измерва с нещата, които създаваме. Гордеем се, че сме строителен лидер, който с достойнство и самочувствие стои зад всеки изграден обект. Разнообразието и перфекционизмът на всеки наш проект създават професионалния ни имидж, подплатен с национални и международни награди.

Продължаваме да следваме високи критерии за безкомпромисно качество, верни на принципите си, което е доказателство за сила, постоянство и устойчивост. Убедени сме, че мисията ни си заслужава. Вярваме, че сме изградили доверие в компаниите ни, като надеждни партньори с Почерк на професионалисти!