Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Бигор - ИН
Бигор - ИН
Адрес:
София
Телефони:
024181082, 0889513415, 0899910988 , Промишлено и гражданско строителство
Уеб сайт:
Дейност:
http://www.bigorconstruction.com
Ключови думи:
строителна фирма, строителство, София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Ловеч, Стара Загора, Пазарджик, Карлово
Бигор - ИН

Проектиране и строителство на метални конструкции: метални халета, складове и промишлени сгради

Строителна Фирма Бигор-ИН е специализирана в проектирането и изграждането на метални халета: складове, промишлени халета, и послоен тип метални конструкции подходящи за широк спектър от търговски, промишлени и административни дейности. 

Независимо от това каква метална конструкция Ви е необходима, било метално хале, сложен промишлен комплекс, или реконструкция, ние гарантираме че ще Ви предложим най-бързото, икономично и качествено решение според Вашите нужди.

Строителна фирма Бигор-ИН e вносител на материалите на Plannja АД, Швеция: стенни и покривни ламарини, C и Z профили, оставащ кофраж, както и топлоизолационни панели с покритие Plastisol. LT ламарините и панелите, които използваме са произведени в Швеция и отговарят на най-високите европейски изисквания за качествено строителство.

Метални конструкции - предимства

По-голямо разстояние между колоните на сградата. Металните конструкции позволяват изграждането на сгради, които да се простират над големи пространства. 

Не са много типовете сгради могат да бъдат проектирани с светло разстояние от повече от тридесет метра по икономически изгоден начин.

Съкратени срокове на изпълнение. Тъй като металните конструкции са типови сгради, монтажа става значително по-бързо, металните сгради се изграждат за около тридесет процента по-малко време от традиционните сгради. 

Това също позволява да се спестят разходи по монтажа на сградата. Например, една метална конструкция от хиляда кв. метра може да бъде завършена в рамките на три месеца. За сравнение, традиционна сграда би била в първоначален етап на строителство в този период.

По-евтин монтаж. Съкратените срокове за изграждане на метални конструкции, съкращават разходите по труд. Също така, при металните конструкции, използването на материали е значително по ефективно с минимални остатъци. Типовите метални конструкции са по-евтини.