Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Боралит
Боралит
Адрес:
София, бул.Братя Бъкстон 85,
Телефони:
029555797, 0888375342
Уеб сайт:
E-mail:
boralitbg@abv.bg
Дейност:
Изграждане на пречиствателни станции
Ключови думи:
Боралит, Абонаментни договори, поддръжка, пречиствателни съоръжения, пречиствателни станции, изгребни ями, пречиставелни съоръжения, пречиставелни съоръжения софия, пречиставелни станции, помпени инсталации, поливни системи
Боралит

КОЙ Е БОРАЛИТ?
 
БОРАЛИТ е една бързо-развиваща се компания, в която работи екип от млади хора, мотивирани да произвеждат продукти с най-високо качество, в услуга на нейните клиенти. Фирмата не спира да търси все по-нови технически решения за производството на продукти, които предлага на пазара на конкурентни цени и с отлично качество и при оптимални срокове на доставка.

Ангажимент на всеки работник на компанията е високото качество и отличното обслужване. БОРАЛИТ е поставила високото качеството за своя главна цел при всички свои продукти и е спечелила отлична репутация за качеството на продуктите си на международните пазари.

Това е единственото предприятие в страните от БЕНЕЛЮКС, което се занимава с ротационно леене и което притежава няколко важни сертификата за качество. Компанията разширява своето присъствие на европейските пазари и притежава представителства в Германия, Холандия, Франция и България.
 
ДЕЙНОСТИ 
 
БОРАЛИТ се гордее с богатата си, над тридесет и пет годишна фирмена история и с дългия си опит в ротационното отливане на полиетилен. Компанията предлага на пазара една широка гама от над триста сертифицирани типа системи за: пречистване на отпадни води /за домакински и промишлени нужди/, резервоари за събиране на дъждовна вода, резервоари за надземен и подземен монтаж,  маслоуловители и сепаратори, както и захранващи тръбни системи, пробни колектори, задържащи резервоари, саксии и др.

От всичките тези продукти се поддържат складови наличности, но могат да бъдат произведени и по поръчка. БОРАЛИТ е единственото предприятие за ротационно леене в страните от БЕНЕЛЮКС, което притежава сертификат KIWA – клас II за резервоарите, предназначени за системите IBA за пречистване на отпадни води (сертификат К23339/1). Експлоатационните характеристики на тези системи са изпитани и сертифицирани (сертификат К23575/1).

Системите IBA за пречистване на отпадни води бяха изпитани съобразно изискванията на Датските стандарти – които са известни като най-стриктните на европейския пазар – и показаха отлично качество. Освен това, продуктите имат и Германския TÜV-сертификат, както и сертификат за съответствие с изискванията на EN 12566-3. В заключение, БОРАЛИТ е получила и сертификата Benor (CRT-004-KW) за системите си за пречистване на отпадни води.
 
Накратко, ако имате някакви затруднения свързани с отпадните води, БОРАЛИТ може да Ви предложи отлични решения на конкурентни цени.

Поради интегрираният си производствен процеси, чрез който може да се произвежда широка гама продукти, фирмата може да вложи значителния си производствен опит в такъв тип приложения, за създаването на нови интелигентни, евтини и ефективни решения за своите клиенти.

Правилното решение е нещо прекрасно, но само ако то бъде намерено и предоставено навреме. На всички поръчки, компанията реагира в рамките на двадесет и четири часа.

Някой по-сложни проекти може да отнемат и повече време, но продължителността за разработването им се съобщава на клиента още в първия отговор след получаване на поръчката. БОРАЛИТ предлага широка гама от висококачествени продукти на конкурентни цени.