Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Бриз 95 ООД
Бриз 95 ООД
Адрес:
гр. Севлиево, ул. Марин Попов 64
Телефони:
067530075, 0889041824, 0878961135
Уеб сайт:
E-mail:
briz95@abv.bg
Дейност:
Производство и търговия с градинско обзавеждане
Ключови думи:
Бриз 95 ООД, Бриз 95, балюстради, колони, фонтани, кашпи, саксии, осветителни тела, настилки, облицовки, статуетки, барбекю, чешми, бетонови отливки, паркови елементи, градински мебели, градински фигури, аксесоари за градини, плочи за басейни, градинско обзавеждане, градински центрове, декорация на градини, ресторанти, хотели, градини, паркове, вилни места, търговия с градинско обзавеждане, търговия с градинско обзавеждане Севлиево, ландшафтно проектиране

Фирма "Бриз 95" ООД - гр. Севлиево е създадена през 1995 г. и от тогава стои на едно от челните места в страната по производство и търговия с градинско обзавеждане. Фирмата произвежда широка гама от градински мебели, предназначени да внесат уют, удобство и красота. Преплитането на стилове на фона на богато цветово разнообразие внася неподправен колорит и хармоничност.

Изделията са бетонови отливки за обзавеждане на ресторанти, хотели, градини, паркове, вилни места и др.

Клиенти на фирмата са основно строителни предприемачи и хора с тънък усет към красотата и изяществото в ландшафтното проектиране.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с нашите клиенти, изделията ни са вече добре познати и на чуждите пазари. С голям успех се реализира продукцията ни в Швейцария, Румъния, Гърция, Кипър, Молдова, Украйна, Македония.

Широката гама от форми, които фирмата произвежда и обогатява със всеки нов сезон е резултат от непрекъснато нарастване на интереса към номенклатурата, която предлагаме.

Потопете се в приказния свят от цветове и форми, посещавайки изложбената ни площ в гр. Севлиево.