Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Булгаргаз БГ ООД
Булгаргаз БГ ООД
Адрес:
София, ул. Околовръстен път 31
Телефони:
028504124
Уеб сайт:
E-mail:
office@bulgargasbg.com
Дейност:
строителство - проектиране, изграждане и поддръжка на газови, отоплителни и ВиК инсталации
Ключови думи:
Булгаргаз БГ ООД, Булгаргаз БГ, Булгаргаз, проектиране, изграждане и поддръжка на газови инсталации, отоплителни инсталации, ВиК инсталации, проектиране на газови инсталации, проектиране на отоплитерни инсталации, проектиране на ВиК инсталации, изграждане на газови инсталации, изграждане на отоплителни инсталации

 

Булгаргаз БГ ООД е създадена, с цел да разширим кръга от услуги и трайно да навлезем на пазара на инсталаторска дейност на територията на България.

 

Основната цел: даване на клиента право на избор за постигане на максимален комфорт, оптимизация на разходите и висока производителност при използването на енергоносителите

Предмета на дейност: проектиране, изграждане и поддръжка на газови, отоплителни и ВиК инсталации, както на жилищни и промишлени сгради, така и на едно фамилни къщи и апартаменти.

Използвайки собствения си опит и опита на световно признати фирми,  Булгаргаз БГ ООД работи за удовлетворяване на нарастващите потребности на българските граждани от екологично чиста и икономически ефективна енергия за постигане на максимален комфорт в дома и на работното място.

Булгаргаз БГ ООД работи с екип от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на битовата газификация и отопление и с всички необходими сертификати и разрешителни.

Фирмата притежава необходимата техника и разполага с акредитирани специалисти за проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на съоръжения и инсталации от енергийната инфраструктура.

Мисията на Булгаргаз БГ ООД е да осигури високо качество на услуги и да изгради  доверие и дълготрайни търговски взаимоотношения с  клиентите си.

Използвайки собствения си опит и опита на световно признати фирми, ние работим за удовлетворяване на нарастващите потребности на българските граждани от екологично чиста и икономически ефективна енергия за постигане на максимален комфорт в дома и на работното място.

Основната цел на специалистите на Булгаргаз БГ ООД е даване на клиента право на избор за постигане на максимален комфорт, оптимизация на разходите и висока производителност при използването на енергоносителите.

Изградени обекти от Булгаргаз БГ ООД