Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Булстрой Груп ООД
Булстрой Груп ООД
Адрес:
гр. София, ул. Фредерик Ж. Кюри 16, бл. 155
Телефони:
029711100, 0893666248, 029711100 ,
Уеб сайт:
E-mail:
office@bulstroygroup.com
Дейност:
Строителна фирма
Ключови думи:
Булстрой Груп ООД , Булстрой Груп , строителството, Инженеринг, Обществено строителство, Високо строителство, Инженерна инфраструктура, спортни съоръжения , благоустройство

„Булстрой Груп“ ООД е строителна фирма създадена през 2003 година от инж. Георги Евтимов с изцяло частен капитал.

„Булстрой Груп“ ООД е синоним на висок стандарт в строителството. Ние сме безкомпромисни в избора си - използваме само сертифицирани материали по европейски стандарт, които ни гарантират винаги най-доброто качество.
Надеждни и коректни - както в партньорство, така и в реализирането на самостоятелните си проекти. Това показват и престижните отличия, с които е наградена фирмата, като „Сграда на годината 2014“, както и множеството благодарствени писма от нашите доволни инвеститори.

„Булстрой Груп“ ООД е едно от малкото дружества в Република България с издадено от Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) „Удостоверение за достъп до национална класифицирана информация до ниво “Секретно” - доказателство за гласувано доверие, и гаранция за конфеденциалност на разработваните от фирмата проекти.

Основа на успеха на компанията е дългогодишния опит. Четиринадесет години, през които реализирахме множество проекти за жилищни и обществени сгради. Дължим това на постоянният си стремеж за усъвършенстване, както и на екипа си от мениджъри, специалисти и работници приели всяко предизвикателство, като възможност да се докажат.