Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Вектор ООД
Вектор ООД
Адрес:
Троян, Промишлена зона "Троянско поле", база Вектор
Телефони:
067060599, 067060699, 0887525676
Уеб сайт:
E-mail:
vector_tr@abv.bg
Дейност:
Производство и търговия на строителни материали
Ключови думи:
ВЕКТОР ООД, лепило, лепила, лепила за строителството, бои, хидроизолации, латекси, замазки, мазилки, грундове, импрегнатори, лакове, полиуретанови лакове, разредители, латекс, силикони

„Вектор” ООД е символ на традиция и качество в производството на лепила за строителството, бои, хидроизолации, латекси, замазки, мазилки и грундове. Създадена през 1989 година и стабилно стъпила на българския пазар, фирмата предлага голяма гама от артикули за своите клиенти. Основните офиси се намират в градовете София, Пловдив и Варна, а производствената база е в китния Троян.

Ние сме екип от хора, усърдно работещи над иновационни технологии за развитие и усъвършенстване в областта, запазвайки най-добрата комбинация между традиционни суровини и съвременни технологии. Успяхме да внедрим на българския пазар над 50 артикула в над 30 вида разфасовки, и присъщо за всяка фирма от висок клас, изпълняваме всяко желание на потребителя, защото за нас най-важен е крайният резултат!

Работим по рецептури и със суровини на водещи световни фирми.

От 2002 г. фирмата е със сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015; No 39672.

За продуктите на фирмата се издават декларации за съответствие.

Основни продукти:

 • Лепила серия С
 • Лепило за фаянс и теракота "Каменит": Висококачествено сухо лепило на база цимент и полимерни добавки. Работата с него е лесна и спорна, бързо приготвяне и 30 до 40 минути отворено време за работа.
 • Лепило за строителството "С 200": Лепилото е на база поливинилацетатна дисперсия и пълнители. Предназначено е главно за строителството за залепване на подови покрития и добавка към шпакловки и др. материали.
 • Лепила за стиропор "С 450", "Каменит ЛС" и „Каменит ЛСФ”: Лепилата са предназначени за залепване на топлоизолационни системи за строителството, както и за рабицова мрежа към стиропора. Лепилата са с повишена якостна характеристика и пластичност. Имат много добра адхезия към стиропора и основата, пластични са и не се напукват.
 • Лепило за газобетон "Каменит ГБ": На база цимент, много фин пясък и полимерни добавки които го правят много здраво и удобно за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета и изделия от порест бетон. Изключително добро качество на изключително ниска цена.
 • Лепило за тапети "КМЦ" е разработенo специално за удобна и качествена работа при залепване на различните видове тапети. Характерното за него е, че се разтваря изключително бързо и изцяло във вода и залепването е много здраво.
 • Лепило за ПВЦ тръби и връзки "ПВЦ": за залепване на изделия от твърдо ПВЦ.
 • Водоразредими бои за вътрешно боядисване "Латекс В", "Коларит 1": Висококачествени вододисперсионни бои за вътрешно боядисване с повишена белота разработени с акрилатни дисперсии на „Клариант” – Германия и креда на „Омиа” – Австрия.
 • Водоразредима боя за външно боядисване "Фасаден импрегнатор В", "Коларит 2": Базирани на устойчиви на ултравиолетови лъчения и преки атмосферни влияния водоразредими суровини и материали на водещи европейски фирми фасадните бои на фирмата са предпочитани от много строителни фирми у нас.
 • Полимерна мазилка за стиропорни изолации и външни фасади водоустойчива "Пластовект ПБ" и "Пластовект ПР": Едно съвременно решение за вашата фасада. Устойчиви на слънчевото греене, прякото влияние на дъжд и сняг, мазилките са и изключително устойчиви на триене и механично износване. Чрез различните начини за нанасяне се постига уникалност и красота на фасадата на вашия дом.
 • Хидроизолации за покриви, основи, външни стени и мазилки "Хидролат Х3", "Хидросил" и др.: Разработени на основа на висококачествени специални полимери и добавки гарантират сигурна и дълготрайна защита от влага, сняг, дъжд, капилярна влага и преки атмосферни влияния. Най доброто решение за овлажняване, теч и водни обеми.
 • Лепила за дърво (водоустойчиви) бързосвързващи ”С 300”, "С 320”, за паркет "С 250” и за фолиране на дървени плоскости с ПВЦ фолио ”С 400”.
 • Лепила за етикети върху стъкло ”С 10” и върху полиетилен ”С 11”.
 • Полимерна боя за вътрешно боядисване “Свежин”, подходяща за сезонно освежаване на хотелски стаи, ресторанти, заведения и други такива подложени на активно замърсяване.

Това сме ние – фирма „Вектор” ООД!

  

   Изберете българското!

   Заложете на качеството!

   Създайте мечтания дом…