Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Начало > Строителство > Покривни системи >
Велукс България ЕООД
Велукс България ЕООД
Адрес:
София, кв. Павлово, ул. Пелистер 6
Телефони:
029559930
Уеб сайт:
E-mail:
bulgaria@velux.com
Дейност:
Покривни прозорци
Ключови думи:
покривни прозорци, ВЕЛУКС, VELUX, мансардни прозорци, капандури, табакери, тавански прозорци, покрив, ремонт, таван, реновиране, осветление, свеж въздух, мансарда, покривен прозорец, прозорци, щори, сенници, дограма, стъклопакети
Велукс България ЕООД

Велукс България е част от Velux Group. Групата има производствени предприятия в единадесет страни, търговски представителства в близо четиридесет държави и представлява една от най-силните марки в строителния сектор.

Продуктите с марка Velux са символ на най-високо качество и се продават в почти цял свят. В компанията работят близо 10 000 души. Централният офис на Velux Group се намира в Horsholm, северно от Копенхаген. 

Вече седемдесет години продуктите Velux подобряват условията за живот в подпокривните пространства, като осигуряват дневна светлина, гледка и свеж въздух. 

Нашата продуктова програма съдържа широка гама от светлинни тунели и покривни прозорци, както и покривни прозорци за плоски покриви. Като допълнение, с марка Velux се предлагат различни видове декоративни и слънцепредпазни щори и сенници; инсталационни продукти; външни ролетни щори; продукти за дистанционно управление и термални слънчеви колектори за вграждане в покрив. 

Името на компанията Velux е комбинация от две думи: ventilation - вентилация и lux - латинското наименование за светлина.

За да бъде лицето на една фирма наистина младо и обърнато към най-новите тенденции на пазара се нуждае от подходящи партньори. 

От няколко години насам фирмата работи с водещи дизайнери в областта на интериорния дизайн, за да удовлетвори най-изтънчения вкус и най-високите изисквания на своите клиенти.

През миналата година, съвместно с Рос Ловгров, носител на множество международни награди и разработки, всепризнати и експонирани в редица известни музеи, фирмата представи изобретението - Светлинен тунел на Ловгров - продукт позволяващ на естествената светлина да проникне в иначе тъмни, вътрешни помещения като бани, килери, коридори и др. 

Плод на успешното сътрудничество с Карим Рашид - създател на повече от 2000 дизайна в областта на интериора, модата и мебелите, продуктовата гама на щори Велукс се увеличи с осем ексклузивни десена. 

За ценителите на високите технологии и абсолютния комфорт инженерите на Велукс разработиха новото поколение прозорци Integra с най-новата система за управление - io-homecontrol.

Радиовълновата технология Ви позволява да поставите елегантното дистанционно на удобно за Вас място, дори без визуален контакт с прозореца.

Всички продукти Velux може да намерите в по-добрите магазини за строителни материали и строителни хипермаркети в цялата страна или в нашия офис на ул. Пелистер 6 в кв. Павлово, София, където можете да разгледате мостри на продуктите.