Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Венков Инженеринг
Венков Инженеринг
Адрес:
София, кв. Бенковски, ул. Оралица 24
Телефони:
024199434, 024199433
Уеб сайт:
E-mail:
office@venkov.net
Дейност:
строителство, изкопи, насипи, транспарт
Ключови думи:
Венков Инженеринг, Венков, Инженеринг изкопи, насипи, транспорт, топлопроводи, водопроводи, канализация, вертикална планировка

 

Венков Инженеринг ООД работи в областта на строителството от 2005г.

 

Фирмата разполага със собствена строителна техника, което й осигурява бързо и ефективно действие на малки и големи строителни обекти във всички направления на инфраструктурното строителство.

Собствената механизация позволява маневреност и eкспедитивност в извършването на разнообразните строително-монтажни дейности при изграждането на:

  • вертикални планировки,
  • канализация,
  • оплопроводи,
  • пътно строителство,
  • изкопи,
  • насипи,
  • водопроводи,
  • газопроводи.

 

Във фирмата  работят над 100 професионалисти, оборудвани и подготвени за най-сложните строителни обекти и условия. В процеса на работа те изявяват новаторски идеи и прилагат  нестандартни подходи и решения. Ние осигуряваме безопасна и мотивираща среда за работа на служителите. 

В основата на развитието ни е отношението към нашите партньори и клиенти. То се основава на принципи като коректност, лоялност, ангажираност към клиента.

Основна част от работата ни е намиране на най-доброто техническо решение и оптимизиране на строителните процеси с цел максимална удовлетвореност за клиента. 

Нашата целта е:  максимално удовлетворяване изискванията на клиентите и партньорите на фирмата и заздравяване позициите ни в бранша, благодарение на коректно и качествено обслужване.

Съчетавайки професионализма на служителите и ръководния персонал със съвременни технологии, висококачествени материали и високопроизводителна техника предлагаме краен продукт с високо и постоянно качество.

Нашите Партньори