Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Викард
Викард
Адрес:
София, кв. Борово , ул.Топли дол №9 (до бул.България)
Телефони:
0899917151
Уеб сайт:
E-mail:
vicard_toplidol@abv.bg
Дейност:
Мебели за баня
Ключови думи:
Викард, Vicard, мебели за баня, обзавеждане за баня, акрилни вани, мебели за баня, вани, парни бани, душ кабини, аеромасажни помпи, нагреватели, джета, гранитогрес, фаянс, теракота
Викард

Викард е средно голяма организация, занимаваща се с производство и търговия на обзавеждане за баня. Проектираме и изработваме артикули, съобразени с всички съвременни изисквания на нашите клиенти за модерна, удобна и функционална баня. От 1997 година се занимаваме с производство на мебели за баня от високо качествени водоустойчиви материали за които предлагаме от три до пет години гаранция.

Също така през 2011 година пуснах ме линия за производство на Акрилни вани с анти-бактериално покритие , както и монтаж на всякакви видове  тангенторни системи  . На разположение на нашите клиенти са магазините ни в София и Варна, където добре обученият ни персонал , ще може да ви помогне да изберете най доброто за вашата баня. В нашите магазини клиентите ни получават професионален съвет и индивидуално решение. Изработваме цялостен проект за всяка баня и всеки изискан вкус. Към днешна дата персонала на фирмата достига 90 човека и нараства със всяка изминала година . 

През последните години, като резултат от промените в българската икономика, силната конкуренция, изменението на потребителските нужди и завишените изисквания към качеството на стоките, развитието на технологиите и отварянето на страната ни към световните пазари, коренно променят условията на производство и реализация на потребителските пазари. Ето защо представянето на бизнес идеята на Викард е да успее да създаде и поддържа жизнеспособна дейност в условията на глобализирана конкуренция, световна криза, при рязко променящия се пазар и околна среда където трябва да се задържи и да развие своята дейност.
Визията е фирмената устойчивост пред конкуренцията и налагането й на пазара.

Тя има производствена марка, наложила се на пазара вече повече от осемнадесет години, която я отличава от останалите фирми и множество лоялни и доволни клиенти. В настоящия момент организацията си поставя цели за достигане на организационно съвършенство във всички дейности и услуги които извършва.

Повече от осемнадесет години ние активно подкрепяме нашите клиенти при изпълнението и осъществяването на всичките им желания за ремонта, обзавеждането и декорирането на тяхната баня или мокро помещение. „Викард” стой в непосредствена близост до клиентите и съгласува предложенията на стоки и услуги с потребностите им. Подкрепяме клиентите при осъществяването на интериорните им проекти, защото нашата най-висша цел е те да са доволни, а целите, които си поставя фирмата за развитието си, зависят от конкурентно способността й запазване на съществуващите и завоюване на нови пазари.

Те могат да бъдат осъществени с професионално изпълнение на задълженията на всяко работно място, с цел  гарантиране на трайните интереси на потребителите към продуктите на „Викард”. Това е производство на конкурентно способни и атрактивни продукти с високо и гарантирано качество, удовлетворяващи изискванията на пазара и клиентите което в условието на криза, в което се намираме е определящо за оцеляването и развитието на организацията.

За постигане на тези цели ръководството на фирмата провежда активна и целенасочена работа за пазарно поведение и оптимизация на отношенията с доставчици и клиенти; на вътрешната структура и организация на работата в дружеството и на разширяване гамата от изделия, услуги и дистрибуторската си мрежа, скъсяване на работния процес, за достигане на продуктите в по-кратък срок до крайния потребител, но не за сметка на качеството.

Викард разчита на дългосрочни партньорства, които гарантират успех и за двете страни. В този смисъл доверието и взаимната коректност, в стремежа към по-добри постижения, са естествен фактор в сътрудничеството. Ние сме ориентирани към дългосрочна стратегия, а не към краткосрочен успех. Осигуряването на успешно бъдеще, икономическата и стратегическа независимост на фирмата са също толкова важни за нас, колкото и опазването на околната среда и съхраняването на природните ресурси за бъдещите поколения.

Ние искаме доволни клиенти с това мото Викард промени представите за клиентски услуги. Ние предлагаме на нашите клиенти радост и качество на живот, като им помагаме изгодно, качествено и надеждно да реализират идеите за банята в дома си или в хотелското оборудване. В нашите магазини клиентите получават: учтивост, консултация, гаранция за най-добра цена като вносител и производител, бързо обслужване,  голямо разнообразие от стоки на склад, приятна атмосфера.

Тъй като нашата фирма се занимава с производство на стоки и предоставяне на услуги, то е много важно те да съответстват с изискванията на потребителя за цена, качество и срочност на доставката. Качеството се определя от степента удовлетвореност на клиента от стоката или услугата, а не само от извършената продажба, защото очакванията на потребителя расте непрекъснато и шанс за оцеляване имат само организациите които подобряват качеството си и ги удовлетворяват. 

За организацията определението Качество на продукта означава: практичност, гаранция, продължителност, комфорт и сигурност, че сте закупили най – доброто, или това е стока, която отговаря  на изискванията на потребителя и стандартите, и води до неговото очароване и лоялност.

 

ПРОМОЦИИ - виж повече!

 

РАЗПРОДАЖБИ - виж повече!