Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Висмар ЕООД
Висмар ЕООД
Адрес:
гр.Пловдив, бул. Пещерско шосе 82-Б
Телефони:
032626962 , 0897823773
Уеб сайт:
E-mail:
vismar@mail.bg, vismar@abv.bg
Дейност:
Строително – монтажни работи
Ключови думи:
Висмар ЕООД, промишлено строителство, обществено строителство, жилищно строителство, строителство, монтажни работи

Фирма Висмар ЕООД е регистрирана през 2007г. в гр. Пловдив. Целта на създаването на фирмата е да извършва строително – монтажни работи за комплексно изграждане на промишлено, обществено и жилищно строителство.

„Висмар” ЕООД е собственост на инж. Николай Везьов – професионалист със специализирано висше образование и с дългогодишен опит като ръководител в управлението на фирми от строителния бранш.

Фирмената политика на „Висмар” ЕООД е насочена към непрекъснато усъвършенстване и повишаване качеството на предлаганите услуги с цел да се отговори адекватно на пазарните тенденции и оптимално удовлетворяване изискванията на инвеститорите.

Във фирмата е внедрена интегрирана система за управление на качеството по ISO 9001:2008 и е сертифицирана от CIB.

Фирмата е вписана в професионалния регистър към Камарата на строителите в България и притежава удостоверения за извършване на строителство I група от II-ра до V-та категория, IV група строежи от III-та и IV-та категория и V група.

Ръководството в лицето на управителя инж. Н. Везьов съзнава социалната си ангажираност към служителите си. Именно за това се стреми да осигури на работещите във фирмата възможност за обучение, кариерно развитие и много добра работна среда.

Екипът от сътрудници на фирмата ( ръководни и изпълнителни кадри ) се състои от хора, осъществили реализацията на най – разнообразни по характер и обем строително – монтажни и ремонтни работи.

Основни фактори за конкурентноспособността на „Висмар” ЕООД са:

  •     професионален опит и референции
  •     гъвкавост
  •     гарантирано качество
  •     коректност
  •     кратки срокове за изпълнение
  •     атрактивно ценообразуване

В началото на юли 2008г. „Висмар” ЕООД стартира собствен проект за инвестиране и строителство на НОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА в гр. Банско.

Фирмата притежава 5001м2 складова база в с.Войводиново, от които 2105м2 застроена площ.

„ВИСМАР” ЕООД е динамично развиваща се фирма, чиято успешна дейност на пазара за строителни услуги я наложи като търсен коректен партньор, символ на качество, бързина и новаторски подход.