Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Начало > Строителни материали > ВиК и ОВ инсталации > Грубо строителство >
ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД - БЛАГОЕВГРАД
ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД - БЛАГОЕВГРАД
Адрес:
гр. Благоевград, ул. Антон Чехов 3
Телефони:
073884171
Уеб сайт:
E-mail:
vik_bl@avala.bg
Дейност:
Водоснабдяване и канализация
Ключови думи:
Водоснабдяване, канализация, вик, вик услуги, Водоснабдяване Благоевград, канализация Благоевград

Нашата мисия е „да доведем водата до всеки дом, до всяка детска градина, училище, болница, офис, производствено предприятие. До всеки! И да постигнем високо качество на услугата, която предоставяме. А иновативният подход е нужен по целия път на водата, да я имаме, да я използваме разумно и да я върнем на природата пречистена. И всичко това, събрано в три думи – „Вода. Иновации. Качество“.

В съответствие с нашата мисия разработихме стратегия за развитие и управление, в която са очертани конкретните дейности, насоки и цели за интегрирано управление на водния сектор. Нашите инициативи и послания като “Гражданите сигнализират”, „Уважаваме възрастните хора“, “ Където има вода, има и живот”, “ С отношение към всяка капка” са както отражение на настоящите ни усилия и дейности, така и ориентир за нашите краткосрочни и дългосрочни намерения.

Стремим се да изпълняваме личните и професионалните си задължения към хората и да опазваме най-ценния природен ресурс – водата.

инж. Росица Димитрова
управител на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД-Благоевград