Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Глас Стар ООД
Глас Стар ООД
Адрес:
Благоевград, Покровнишко шосе 22
Телефони:
0896901894
Уеб сайт:
E-mail:
office@glassstar.eu
Дейност:
производството на стъклопакети и механична обработка на стъкла и огледала.
Ключови думи:
Глас Стар ООД, Благоевград, Глас, Глас Стар, стъклопакети, стъкла, огледала

 

ГЛАС СТАР ООД е създадена на 26.10.2001г. като е преструктурирана фирмата Е.Т.”ХРИСТО ХРИСТОВ – ВИДРИО”, която е създадена през 1991г. като първата частна стъкларска фирма в Благоевград.

 

Основна дейност на новото дружество е производството на строителен и декоративен стъклопакет и механична обработка на стъкла и огледала.

 

ГЛАС СТАР ООД притежава собствена производствена база, която е оборудвана с високо технологични машини, произведени от водещи производители ( LISEC, INTERMAC, HUATIAN, BOTTERO,ROYAL GLASS, MANEV WW ).

Автоматичната производствена линия за производство на стъклопакет с която разполагаме, отговаря напълно на високите изисквания на нашите клиенти и позволява изработката на стъклопакети за всички видове фасади, както и стъклопакети с нестандартни размери.

Фирмата разполага със специализирана техника за изработка и монтаж на витрини с големи размери / 6000х3210 /

ГЛАС СТАР ООД предлага:

  • голямо разнообразие от комбинации на стъкла при производството на стъклопакет с възможност за вграждане на декоративни елементи с различно покритие.
  • всички видове обработки на плоско стъкло с дебелини до 19 мм. / монолитни стъкла и огледала / и до 35 мм. за ламинирани стъкла.
  •  богат избор от ламинирани стъкла, както и изработваме такива които са извън стандартите на заводите производители.
  • пожаро-устойчиви стъкла /30,60,90 мин./ с издаване на съответния сертификат.
  • душ кабини и паравани, плъзгащи и статични по  индивидуални размери на клиента.

Високото качество на продуктите на ГЛАС СТАР ООД,  качество на производствения процес,непрекъснатото развитие и разнообразяване на номенклатурата, задоволяване на високите потребителски изисквания и обслужване,  бързина и точност на доставките са основата за успеха на фирмата, коено я прави надежден и предпочитан партньор за работа.