Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Денеб АД
Денеб АД
Адрес:
София, бул. Св. Климент Охридски 115
Телефони:
02/8167660, 029461170, 029468019, 0889712511
Уеб сайт:
E-mail:
info@denel.bg
Дейност:
Производството на сухи строителни смеси на циментова основа
Ключови думи:
Денеб АД, Лепила и мазилки, София
Денеб АД

ДЕНЕБ АД е българска семейна компания, основана през 1990 година и от 2000 година е сред водещите в производството на сухи строителни смеси на циментова основа –повече от 40 продукта и капацитет от 20 тона на час. Продуктите са известни под търговското наименование ДЕНЕЛ.

През 2009 година бе пусната в експлоатация най-модерната инсталация в България за сух фракционира силициев пясък – 120 000 тона годишен капацитет.
Компанията е лидер в производството на висококачествени интериорни и екстериорни бои и мазилки.

Венецианските мазилки ДЕНЕЛ позволяват на дизайнери и художници да използват класически образци на интериорният дизайн, за пресъздаване престижния стил на епохата на Възраждането –VENETIANO и ProARTIS.

За модерни интериорни решения все повече се налагат структурните бои с метален ефект и мазилки наподобяваща каменни облицовки- ProMETALICO, TRAVERTINO, ProANTICO и Pro VELLUTO.

Заводът за сухи строителни смеси ДЕНЕЛ се намира в с. Равно поле, в близост до град София и е  изграден по германски идеен проект и оборудване на фирма ALLGAIER. Компютъризираната система за управление е с канадски софтуер и напълно изключва човешката грешка. Разработени са повече от 70 продукта, а в производството са въведени над 40 от тях.

В рамките на завода за сухи строителни смеси ДЕНЕЛ бе пусната в експлоатация уникална по рода си инсталация за сушене и фракциониране на силициев пясък с фракции от 0 до 5 mm. Производственият капацитет на инсталацията е 20 тона на час и 120 000 тона годишен обем на производство.

Поддържат се постоянни складови наличности на сухи строителни смеси от 1 000 тона и 1 400 тона сух фракциониран силициев пясък.

Завод ДЕНЕЛ притежава собствена лаборатория, в която се осъществява постоянен входящ  и изходящ контрол върху качеството. Производството на всички продукти DENEL има сертификат за качество по  ISO 9001:2008, издаден от TUV Thuringen.

ДЕНЕБ АД поддържа най-високо качество и комплексно обслужване на клиентите, съчетано с допълването на продуктовата гама, което ще продължи и за в бъдеще.