Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Дея 53
Дея 53
Адрес:
София, бул. Асен Йорданов 9
Телефони:
029781527, 0887521976
Уеб сайт:
E-mail:
office@deia53.com
Дейност:
Търговия с прахови бои, прахово покритие.
Ключови думи:
прахово боядисване, прахово покритие, полиестерно покритие, боядисване, боядисване на джанти
Дея 53

Фирма ДЕЯ 53 е основана през 1990 година. От тогава до днес основната дейност на организацията е изцяло фокусирана в извършването на електростатично прахово покритие. 

Компанията непрекъснато усъвършенства и подобрява технологичния процес, производствения капацитет и не напоследно място обслужването на клиентите ни. 

Днес фирмата е разположена върху собствена територия от 1200 квадратни метра, от които 370 квадратни метра застроена площ. Дългогодишният опит в индустрията определя основните направления, които предлагаме на клиентите си.

Технологията на електростатичното прахово покритие е безвредна както за човека, така и за околната среда. Философията за бизнес на всяка организация е в основата на избор относно отделните компоненти в технологичния процес. 

Нашата философия е изцяло насочена към човека и околната среда. Затова в производствения ни процес можем да проследим етапи като безхромово химическо третиране, технология на Henkel, T GIC free материали доставяни от Tiger Coatings Austria GmbH&Co. и Akzo Nobel, и не на последно място установки на ITWGema.