Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
ДИКС 94 ЕООД
ДИКС 94 ЕООД
Адрес:
Бургас, ул. Я. Комитов 17, Северна промишлена зона
Телефони:
056880241, 056880453
Уеб сайт:
E-mail:
office@diks94.com
Дейност:
търговията с Eлектро и ВиК материали
Ключови думи:
ДИКС 94 ЕООД, ДИКС 94, търговията с Eлектро материали , ВиК материали , строителни материали, железария, инструменти

 

 ДИКС 94 ЕООД е създадена през 1994г.

 

Основната дейност на фирмата:  широко разгърната и обхваща търговията с Eлектро и ВиК материали за промишлеността, строителството, пълно оборудване на хотели и кооперации, електропреносните мрежи средно и ниско напрежение.

С течение на времето фирмата се наложи като основен участник на българският пазар, като работи успешно, както с промишлени предприятия, фирми в областа на енергетиката, строителни фирми, магазини, така и с частни потребители.

ДИКС 94 ЕООД е официален дистрибутор на:

  • Schneider Electric /Шнайдер Електрик България/ ЕООД
  • Капитан Дядо Никола АД, гр. Габрово
  • Пайп Индустриал България
  • Елмарк Груп - България ЕООД

От 2003 година фирмата е ВНОСИТЕЛ на кабели, проводници,апартаментни табла, влагозащитени кутии, ключове, контакти, луни, осветителни тела и кабелни канали, гофрирни тръби,тръбна изолация, тръби и фитинги за басейни, тел,гвоздеи, пирони, фиксатори и много др.


ДИКС 94 ЕООД разполага със склад 10 000 кв.м разгъната площ, от които закрити площи 2000 кв.м., включващи модерна изложбена зала, в която може да се видят материалите, които предлагаме.