Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Ди ес хоум ООД
Ди ес хоум ООД
Адрес:
Добрич, бул. Добруджа 4
Телефони:
0876812500, 058668300
Уеб сайт:
E-mail:
office@dshome.bg
Дейност:
Строителни материали и системи
Ключови думи:
Ди ес хоум ООД, Ди ес хоум, строителни материали, строителен хипермаркет, ДИ ЕС ХОУМ, борса за строителни материали, строителна борса, търговия строителни материали, строителни материали на едро и дребно, строителни материали Варна, строителни материали Бургас, строителни материали Равда, строителни материали Добрич, ДИ ЕС ХОУМ, довършителни дейности
Ди ес хоум ООД

ДИ ЕС ХОУМ ООД - търговия със строителни материали на дребно и едро!

ДИ ЕС ХОУМ ООД е водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи. Дружеството развива своята дейност от 1999 г., със седалище гр. Добрич. С годините, фирмата реализира успешно търговската си дейност в Добрич, Варна, Албена и Равда, като предлага на своите потребители богато разнообразие от качествени продукти за строителството и материали за довършителни дейности на достъпни цени. През лятото на 2016 г. компанията изгради нов, уникален по рода си, строителен търговски център и в град Бургас. През 2017 г. Ди Ес Хоум стартира и друг свой проект - обновяване на базата в Добрич и изграждането на нов шоу рум, предлагащ продукти и интериорни решения за баня.

Пазарни цели
Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и изготвяме индивидуални ценови условия за всеки eдин от тях. Целите ни занапред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти на българския пазар. Нашата основна мисия е да гарантираме качествено и навременно обслужване.

Екип
Разполагаме с добър екип от специалисти - отговорни и отлично запознати с продуктовите характеристики и технически параметри на стоките, които предлагаме. Всеки нов член в екипа ни преминава през задължителен курс на обучение, осигуряващ му отлично познание на материята и обезателно запознаване с опазване на търговски тайни и лоялна отговорност към нашите контрагенти. Най-важното за нас е коректността и лоялността с клиентите ни.

Продуктова гама
Гамата от материали и продукти обхваща всички етапи в изграждането на сгради и съоръжения: груб строеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн – врати, тапети, осветителни тела и др.