Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Ди Пулс България ЕООД
Ди Пулс България ЕООД
Адрес:
Бургас, ул. Тодор Каблешков 8
Телефони:
056917082
E-mail:
dippools@abv.bg
Дейност:
Проектиране, изграждане и поддръжка на водни атракциони и СПА центрове.
Ключови думи:
Ди Пулс България ЕООД, водни атракциони, СПА центрове, Wellness, басейн, сауна, вана, Спа
Ди Пулс България ЕООД

ДИ ПУЛС БЪЛГАРИЯ ЕООД се занимава с проектиране, изграждане и поддръжка на водни атракциони и СПА центрове.

Вдъхновени от магията на СПА, фирмата предава неповторима визуализация на Вашите идеи и стилно ги превръща в в реалност.

Овръщайки се към Ди Пулс България ЕООД клиентите, могат да бъдат абсолютно сигурни, че са попаднали на доказани специалисти в областта на проектиране, изграждане, поддръжка и сервиз на басейни и Спа центрове.

Работейки с лидери в производството и вноса на оборудване за басейни, СПА и Wellness, Ди Пулс България ЕООД гарантира за високото качество на използваните материали, които допринасят за перфектното изпълнение на всеки проект.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти по проектиране, дизайн, строителство и ВиК, технически специалисти, монтажници и химици , отлични професионалисти с богат опит.

Те влагат професионализъм в проектирането и реализирането на всяка идея за басейн, сауна, вана или Спа, като използват своите отлични познания в дадената област.

Доверете се на Ди Пулс България ЕООД, които ще превърнат всяка Ваша идея в реалност, водени от изискванията за функционалност и безопасност.