Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Дяков Констракшън ЕООД
Дяков Констракшън ЕООД
Адрес:
София, ул. Бесарабия 108
Телефони:
029454139, 029454136
Уеб сайт:
E-mail:
dyakoff@techno-link.com
Дейност:
Промишленост и производство, Метали и метални изделия
Ключови думи:
строителство, метални конструкции, улуци, поли, билни елементи, водобрани, шапки, външни и вътрешни ъгли, профили, кабини, кабини за охрана, павилиони, преносими строителни фургони, приобективи офис помещения, еднофамилни къщи

Дяков констракшън ЕООД е дружество, създадено през 2003 година с предмет на дейност в сферата на строителството.

Фирмата притежава оборудване за производство на метални конструкции от стандартни черни профили. Изпълняваме метални конструкции за свои обекти и по поръчка от други строителни фирми.

Фирмата разполага с високотехнологично оборудване за изработване на широк кръг окомплектовки, подвеждащи и завършващи профили - улуци, поли, билни елементи, водобрани, шапки, външни и вътрешни ъгли, профили за оформяне на фуги и други нестандартни профили.

Дължината на израбпотваните детайли е до 6.20 м, а дебелината е до 2мм. Окомплектовките са нужен елемент при изпълнение на обекти с метални конструкции.

Модулите на фирмата са изградени от: панели с дебелина 50мм - за комфорт при различни климатични условия; външна стоманена рамка в цвят по RAL; PVC или алуминиева дограма с прекъснат термопост; подово покритие от PVC антистатична настилка вътрешните ъгли се оформят с антибактериален профил с гумен уплътнител, лесен за подръжка с естетичен вид.

Предлагани услуги: специализирани кабини; кабини за охрана; павилиони; преносими строителни фургони; приобективи офис помещения; еднофамилни къщи; търговия със специфични строителни материали; топлоизолационни панели; антибактериални, монтажни и санитарни профили; трапецовидна ламарина.

Разполагаме с висококвалифициран екип от специалисти и модерно оборудване за производтсво на алуминиева и PVC дограма. Продукцията е съобразена с предписанията от производителите на профили, отличава се с качестевена изработка и здарвина.

Целта ни е да предложим на пазара продукти произведени от висококачествени материали, посредством оборудване и машини на реномирани производители.

Фирмата разполага с добре обучен търговски и инженерен екип, който се стреми да посрещне нуждите на клинетите по възможно най-добрия начин.

Разполагаме с капацитет за изграждане на разнообразни по предназначение и конструкция сгради - производствени, административни, търговски, складови, обслужващи, както и за реконструкция на съществуващи такива.

Притежаваме опит в изграждането на хладилни, производтсвени и други помещения от областа на хранително вкусовата промишленост.