Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Екомикс ООД
Екомикс ООД
Адрес:
Хисаря
Телефони:
031703665, 0885078375, 0887646541, 0888397294
Уеб сайт:
E-mail:
ecomix@abv.bg
Дейност:
строителство
Ключови думи:
Екомикс ООД-Хисаря, Екомикс ООД, Хисаря, строителни разтвори

 

Екомикс ООД-Хисаря е утвърдил се лидер  в производството на бетонови, варови разтвори и бетонови изделия.

 

Предметът на дейност: производство, транспортиране и полагане на бетонови и строителни разтвори със собствена транспортна техника.


През 2017г. Екомикс ООД-Хисаря открива напълно нова фабрика за производство на вибропресовани бетонови изделия от най-висок клас, намираща се в с.Житница, обл.Пловдив. Бетоновите тухли, плочи, павета и други изделия са произведени от най-висококачествените материали, предлагани на българския пазар. Изработват се в различни цветове, предлагат се разнообразни модели и размери, доставят се на място, разтоварени с кран по желание на клиента.


От началото на 2018г. Екомикс ООД-Хисаря открива склад за бетонови изделия на Околовръстен път Пловдив, където е налична цялата гама, предлагаща се от производителя.

Екомикс ООД-Хисаря разполага с две модернизирани производствени бази:

  • Производствена база в с.Житница, общ. Калояново
  • Производствена база в гр.Хисаря, общ. Хисаря

Производствените бази са разположени така, че максимално да покрият територията на двете общини и извън тях. Те са напълно автоматизирани. Капацитетът им е общо 110м3/час, и съответстват на международните изисквания и стандарти, отнасящи се до производството на бетон. Екомикс ООД-Хисаря гарантира бързо и качествено целогодишно обслужване на клиентите.