Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Еко Чистота България ЕООД
Еко Чистота България ЕООД
Адрес:
гр. Варна, бул. Приморски 17
Телефони:
0894555000
Уеб сайт:
E-mail:
office@ekochistotabg.com
Дейност:
Канализационните системи и съоръжения
Ключови думи:
Еко Чистота България ЕООД, Еко Чистота България, отпушване на канали, отпушване на канализация, почистване на септични ями, изхвърляне на отпадъци, поливания, доставка на вода, водоноска, опасни отпадъци

C основаването си през 2011 година, Еко Чистота България EOОД концентрира своето внимание върху проекти, свързани с канализационните системи и съоръжения.

Съблюдавайки високите стандарти за качество и добрите практики в областта, Компанията бързо навлиза на пазара и печели уважението на своите клиенти.

При осъществяване на дейността си Ние се придържаме към опазване на околната среда, прилагане на Европейските норми, непрекъснато внедряване на нови технологии и усъвършенставане на процесите.

Техника Oтпушване канали|Септични ями|Извозване отпадъци|Водоноска
 

Нашата Техника

Автопарк и допълнителни съоръжения

Разполагаме с комбинирани камиони марка Мерцедес, снабдени със съоръжения за отводняване и отпушване на канализации, изпомпване на септични ями, измиване на улици, пренос на вода, напояване на тревни площи и др.

Камиони тип лифт, марка Мерцедес за превоз на контейнери за строителни отпадъци.

Контейнери за строителни отпадъци с вместимост 6 и 8 кубика.

Самосвали тип Камаз и комбинирани багери JCB.

Политика по качество

Настоящата политика по качество на "Еко Чистота България" ЕООД декларира стремежа на ръководството на фирмата за удовлетворяване изискванията на клиентите, чрез непрекъснато развитие...

Политика по околна среда

Опазването на околната среда е приоритет на Висшето ръководство на "Еко Чистота България" ЕООД, което означава, че има първостепенно значение за фирмата и не може да бъде обект на компромиси.
Стратегическа цел...