Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Ендика ЕООД
Ендика ЕООД
Адрес:
Бургас, ж.к. Лазур - 47 Г
Телефони:
0878575154
Уеб сайт:
E-mail:
endikaltd@gmail.com
Дейност:
Монтаж на тапети, фототапети, мокети, ламиниран паркет
Ключови думи:
Ендика ЕООД, Ендика, Монтаж на тапети, фототапети, мокети, ламиниран паркет, Бургас
Ендика ЕООД

 

Ендика ЕООД е фирма, занимаваща се с довършителни работи в строителството, като извършва  всякакви видове ремонтни дейности като най-тясно са специализирани в професионалните монтажи.

Началото на дейността си фирмата е  базирана в Пловдив. Ендика ЕООД има изградено добро име в областта на качествените строително-ремонтни дейности.

Големият брой обекти по Черноморието се превърна в предпоставка за основаването на фирма със седалище, разположено в морски град. През 2013 година беше основана Ендика ЕООД със седалище град Бургас.

Основната дейност:  монтаж на мокети, тапети и паркет (естествен и ламиниран). Извършваме и други ремонтни работи като : шпакловане, боядисване, монтаж на гипсокартон, корнизи, лайсни, полагане на замазки и мазилки,монтиране на фаянс и гранитогрес и др.

Екипът на Ендика ЕООД е съставен изцяло от професионалисти, тъй като целта и е да предоставя услуга на високо ниво. Специалистите, които работят във фирмата са най-добрите в извършването на луксозни ремонтни дейности в хотели, заведения, офиси или частни домове.

Ендика ЕООД поема ангажиментите си с точна преценка и реализира проектите си в разумни срокове и с гаранция за качество