Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Есте Стедиа АД
Есте Стедиа АД
Адрес:
Русе, ул. Потсдам 10
Телефони:
0885006613, 0886344443
Уеб сайт:
E-mail:
stedia@abv.bg, estestedia@mail.bg
Дейност:
строителство - строителни материали
Ключови думи:
Есте Стедиа АД, Есте Стедиа, Есте, строителни материали, сандвич панели, поликарбонат, покривни системи, аксесоари за покриви, метални керемиди, битумни керемиди, грубо строителство, строителна химия, хидроизолационни материали, топлоизолационни материали, системи за улуци, системи за комини, прозорци, щори, аксесоари, Пелети, Еко брикети, Инструменти
Есте Стедиа АД

Есте Стедиа АД е основана на 30 Януари 2014 година 

Основна дейност: Собствена производствена и търговска дейност и услуги. 

 

Есте Стедиа фокусира дейността си и изгражда стабилни делови взаимоотношения с утвърдени доставчици в областта на строителните материали, налагайки се като един от основните снабдители на строителните фирми в Русе и региона, както и в Румъния.

С годините се разширява и обогатява гамата на предлаганите стоки, за да може да се задоволят максимално многобройните изисквания около изграждането на една модерна и красива сграда.

Есте Стедиа  предлага пълно обслужване, започвайки от основните строителни материали и стигайки до висококачествените маркови материали за довършителни и ремонтни операции по стари сгради.

Есте Стедиа  поддържа голямо разнообразие от материали на склад, а професионалисти  консултират клиентите за техните проекти. Стоката е лесно достъпна с предоставена идеална възможност за товарене и разтоварване на големи количества.

Есте Стедиа  притежава два склада съответно:

СКЛАД 1гр. Русе, ул. “Потсдам” №10 - тел.0885 006 613

СКЛАД 2 гр. Бяла, обл. Русе, ул. “В.Априлов” №27 - тел.0817 73 191