Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Етиком ООД
Етиком ООД
Адрес:
гр. Петрич, ул. Рокфелер (Индустриална зона, на изхода на града посока Златарево)
Телефони:
074561200
Уеб сайт:
E-mail:
eticom@eticom.bg
Дейност:
Производството и монтажът на PVC и алуминиева дограма, външни и вътрешни щори, стъклопакети, окачени фасади
Ключови думи:
Етиком ООД, Етиком , саламандър, salamandyr, salamander, PWC, PVC, dograma, дограма, прозорец, прозорци, prozorec, prozorci, wrati, vrati, vraty, остъкляване, ostyklqwane, stykla, styklopaket, стъкла, стъклопакет

Етиком ООД е основана през 1991г. в Петрич – град-кръстопът между България, Македония и Гърция. Оттогава сме един от лидерите на пазара, които произвеждат PVC и алуминиеви прозорци, врати и стъклопакети. Фокусът винаги е бил върху качеството на продуктите, ефективността на производствения процес и удовлетвореността на клиентите.

Ние сме компания, ориентирана предимно към износа. Около 80% от произведените прозорци, врати и аксесоари се изнасят в Европа до държави като Белгия, Гърция, Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия и др. Компанията притежава всички необходими сертификати за пазарите, в които оперира. Нашите продукти са тествани в един от най-добрите институти в Германия и Италия. Доставчиците ни на суровини, машини и софтуер са световни лидери в областта си - Roto, Salamander / Brugmann, Gealan, Saint Gobain, Hoppe, Urban, Klaes, Schucco и Reyners. Разполагаме с модерно производствено съоръжение, оборудвано с модерни машини с обща площ над 8500 квадратни метра.

Напредналите производствени технологии и висококачествените продукти, наред с услугите ни, ориентирани към клиента, ни помогнаха да се позиционираме и да присъстваме постоянно на европейския пазар.

Всички наши партньори могат да разчитат на честно, коректно и дългосрочно сътрудничество с Етиком.
Ползите от работата с Етиком са специализираните решение, които предлагаме, личното и внимателно отношение, лесната и учтива комуникация с професионалния екип на компанията.