Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Начало > Врати, прозорци и щори > Дограма > Грубо строителство >
ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки
ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки
Адрес:
с. Трудовец, ул. Цар Иван Шишман 21
Телефони:
0889632106
E-mail:
Дейност:
Дограма - производство и монтаж
Ключови думи:
ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки, ЕТ Близнашки, al прозорци и врати село трудовец, алуминиева и pvc дограма с гаранция трудовец, алуминиеви и пвц профили село трудовец, дограма с висока надеждност село трудовец, ет близнашки цветан близнашки, ет близнашки цветан близнашки трудовец, предпочитан производител на дограма трудовец, препоръчан производител на дограма трудовец, производител на качествена дограма трудовец, производство на алуминиеви и пвц профили трудовец, търговия с алуминиеви и пвц профили трудовец
ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки

 ЕТ Близнашки - Цветан БлизнашкиЕТ Близнашки - Цветан Близнашки - производство и търговия с Алуминиеви и ПВЦ профили.

Предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите многобройни клиентите.

Предлага профили и аксесоари за PVC и AL дограма, прозорци, врати, външни ролетни щори, AL вътрешни щори, вертикални щори, мрежи против насекоми и подпрозоръчни плоскости с високо качество, надеждност и функционалност.

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

Коректното отношение към клиентите е един от отличителните белези на служителите. Екипът, е съставен от компетентни специалисти, отдадени изцяло на работата, готови да консултират и помогнат при необходимост със съвет своите клиенти.

Благодарение на дългогодишния професионален опит в сферата си на дйност, ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки е фирма наложила и утвърдила се на българския пазар.

Името ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки е синоним на високо качество, предлага гъвкави решения на своите клиентите си, съобразени с пазарното търсене.

Ако търсите високо функционални профили и аксесоари за PVC и AL дограма се свържете с фирмата и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

Доверете се на ЕТ Близнашки - Цветан Близнашки, който ще превърне вашият дома или офиса в едно уютно и приятно място.