Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
ЕЪРКОН ЕООД
ЕЪРКОН ЕООД
Адрес:
София, ул. Сали Яшар 39
Телефони:
070020053, 0887521133
Уеб сайт:
E-mail:
office@aircon.bgq service@aircon.bg
Дейност:
климатична техника
Ключови думи:
ЕЪРКОН ЕООД, ЕЪРКОН, климатична техника, Midea, вносител на климатична техника , отоплителни инсталации, хладилни инсталации, вентилационни инсталации
ЕЪРКОН ЕООД

ЕЪРКОН ЕООД е регистрирана през 2012г.

Фирмата е правоприемник на създеденото през 2008г. от Никола Дерменджиев Гражданско Дружество „ЕЪР КОН СЪРВИЗ“.

Фирмата разполага с дългогодишен опит и множество разработени и изпълнени проекти в сферата на климатичната, вентилационната, отоплителната и хладилната техника.

Основна дейност:   внос, проектиране, продажба, доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на климатични, вентилационни, отоплителни и хладилни инсталации.

От 2015г. ЕЪРКОН ЕООД е официален и ексклузивен вносител на климатична техника (климатици) с марка Midea.

Фирмата се е доказала, като качествен и надежден партньор с постоянството, професионализма, кратките срокове и високото качество на изпълнение на възложението проекти. Фирмата разполага с екип от специалисти притежаващи дългогодишен опит, натрупан от множеството разработени и изпълнени проекти и креативно и иновативно мислене пораждащо се от възможността за работа с най съвременни технологии, осигуряващи висока ефективност и икономичност.
Развитието през годините позволи на нашата компания да стане еталон за корекност, качество и срочно изпълнение на поетите ангажименти. Нашата конкурентна сила се основава на професионалните компетенции на човешките ресурси, на технологичните възможности и постоянното внимание към изискванията на клиентите.
Поведението ни е вдъхновено от Етичен кодекс, който са призовани да прилагат последователно и отговорно всички лица, които имат взаимоотношения с фирма „ЕЪРКОН“ ЕООД.
Предприемаческите ни методи целят най-добрият баланс между пряко поемане на отговорност и групова работа. Нашият непрекъснат растеж е подкрепен от адекватното създаване на стойност, както и от защитата на интересите на всички, които взаимодействат с „ЕЪРКОН“ ЕООД .