Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Ив Ел
Ив Ел
Адрес:
Добрич бул. Добруджа № 2
Телефони:
058600057, 058600657, 058663326, 0889098705, 0889121106, 0888801050
Уеб сайт:
E-mail:
iv_el@abv.bg
Дейност:
Проектиране и производство на мебели
Ключови думи:
Ив Ел, мебели, Дървени профили, Мебелен обков, Мебелни плоскости, Фурнировани плоскости, Мебелни кантове, Профили, Работни плотове и HPL, Фурнири, Интериорни врати, Търговско Обзавеждане

ФИЛТО-С ООД е основана на 20.07.1990 г. и е една от водещите български строително-инвестиционни компании. Фирмата е специализирана в строителство, продажба и управление на жилищни и административни сгради в България.

До момента сме изградили 75 обекта на територията на гр. София с РЗП около 200 000 м2. В прецизно построените 1600 бр. апартаменти, десетки магазини, няколко офисни и административни сгради, ресторанти, сладкарници, болници, черква и производствени халета, живеят и работят около 10 000 души. Към построените от нас сгради изпълняваме цялостно прилежащата инфраструктура и благоустройствени мероприятия.

Заповядайте в раздел "ГАЛЕРИЯ" на нашия уеб-сайт, за да разгледате някои от най-красивите ни сгради.

Ако сме привлекли вниманието Ви с построеното от нас до сега и имате желание да получите повече търговска информация, моля заповядайте в раздел "ПРОДАЖБИ".

Благодарение на успешните си усилия, ФИЛТО-С ООД заслужи доверието на хората и превърна името си в синоним на лоялност и добро отношение към клиента.

От създаването на ФИЛТО-С бяхме наясно, че колкото по-малко зависим от външни производители, толкова по-гъвкави ще бъдем като организация.

Знаехме, че изработвайки сами елементите, необходими за нашите сгради, ние ще бъдем по-сигурни в качеството и по-отговорни пред нашите клиенти. Ето защо през 1994 г. закупихме терена, върху който днес е разположена производствената база на ФИЛТО-С.

През следващите няколко години, подтикнати от завишените изисквания на български и чуждестранни клиенти, напредъка в областта на интериорния дизайн и непрестанното желание за развитие, ние създадохме собствена фабрика за интериорни врати и кухни.

Нейното строителство стартира през 2008 г., като паралелно с изграждането й, се фокусирахме и върху сформирането на екип, който да изпълнява външни и вътрешно-фирмени поръчки. Днес цехът за интериорни врати и кухни HELLO HOME е напълно функциониращ като наша дъщерна фирма.

15 години след като закупихме терена, на който се намира нашата база, ние произвеждаме разнообразни екстериорни и интериорни елементи като алуминиеви и PVC дограми, кухни, врати, външни и вътрешни парапети, стълби, железни носещи и декоративни елементи, дървени конструкции и детайли.