Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Изола Петров
Изола Петров
Адрес:
Чепинци, ул. Стара Планина 64
Телефони:
029962522, 029962520, 029962550
Уеб сайт:
E-mail:
office@izola-petrov.eu
Дейност:
Хидроизолации и топлоизолации, Производство на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди и битумен грунд.
Ключови думи:
Изола Петров, битумни керемиди, дишащи мембрани, битумен грунд, воалит, отдушници, снегозадържащи елементи

Фирма Изола Петров е създадена през 1989 год. със седалище София, кв. Чепинци. Собственик на фирмата е Иван Петров. Фирмата бързо се утвърждава като водещ производител в България на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди и битумен грунд.

Успехът на фирмата се дължи на многогодишния й опит в сферата на строителните изолации. Този практически опит дава възможност да се предложи на пазара широка гама от висококачествени хидроизолационни мембрани.

Производствената гама на Изола Петров включва изделия от модифициран с пластомери и еластомери битум на основа стъклен воал, нетъкан полиестер и стъклоплатно, с различна дебелина и тегло и в диапазон на температурна устойчивост от - 25° С до + 120° С.

Произвежданите материали включват рулонни хидроизолационни мембрани и три типа битумни керемиди в богата цветова гама, в зависимост от конкретните нужди на строителния пазар.

Материалите на Изола Петров намират приложение в жилищното, промишленото и пътното строителство. Те са перфектното решение при изпълнение на хидроизолации на всякакъв тип покривни системи, на основи на мостове, на сгради и съоръжения, виадукти и тунели, при изграждане на зелени покриви, басейни.

С отлично качество и дълготрайност, те осигуряват дълъг експлоатационен живот на хидроизолационната система.

Голямата надежност на всички продукти с марката Изола Петров се дължи на грижливия подбор на суровини и на постоянния качествен контрол.

Научни изследвания, иновации и обучение са в основата на непрекъснатия прогрес на фирмата и въвеждането на нови идеи в сферата на хидроизолациите.

Пазарният дял на фирмата е около 55 % от вътрешното потребление на този вид материали. По – големи обекти, в които са вложени материали на Изола Петров са: офис – център Соравия - София, хотел Хилтън - София, ВМЗ – Сопот, РВД – летище София, АЕЦ Козлодуй, Видима Идеал - Севлиево, Александровска болница - София и др.

В последната година се работи в тясно сътрудничество с Главбулгарстрой като основен доставчик на материали за изгаржданите от тях обекти.

За удовлетворяване на нуждите на инвеститорите, проектантите и строителите фирмата присъства в почти всички по - големи градове в страната.

Притежава собствена складова база в градовете: София – Божурище, Казичене, Русе, Видин, Пловдив и Търговище, както и мрежа от партньори и дистрибутори в цялата страна.

Предлага следните продукти:
Битумни хидроизолационни мембрани
- Воалит В/ВМ;
- Изолин П / ПМ;
- Изопласт П / ПМ;
- Полибит П / ПМ;
- Воалит 90 / М90;
- Изо / Изо М;
- Полизол П / ПМ;
- Битумни мембрани за подкеремиди;
- Перфориран Воалит и много други.
Битумни керемиди
Битумен грунд
Дишащи мембрани

- В – PAR
- Reflex PAR
Геотекстил
Самозалепваща водозащитна лента Албит
Аксесоари за покрив

- Барбакани;
- Воронки;
- Отдушници;
- Снегозадържащи елементи.