Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Инекс Трейд
Инекс Трейд
Адрес:
Враца, ул. Околчица 37
Телефони:
092659995, 0878363454
Уеб сайт:
E-mail:
office.inex@gmail.com
Дейност:
внос и дистрибуция на богат асортимент от фаянс, теракотa и гранитогрес, паравани, обикновени, парни и хидромасажни душ кабини, сауни, смесители, хидромасажни вани, джакузита хидромасажни панели, огледала, аксесоари и мебели за баня.
Ключови думи:
Инекс Трейд, баня, бани, дизайн на баня, бани, bani, баня, bania, фаянс, плочки, гранитогрес, санитарен фаянс, вани, душ кабини, смесители, дизайн на баня, бяла паста за теракот, кала, пистачо, флорален мотив, цена за плочки, цени за бани, каталог бани, проект за баня, изпълнение на баня, обзавеждане до ключ, монтаж на баня, лепене на плочки, плочки за стените, теракот за пода, баня за родители, испански плочки, семейна баня, баня и стил, гранитогрес в черно и зелено, луксозна баня, готови бани, поръчкови бани, нова баня, идеи за обзавеждане на банята, всичко за банята, моята баня, галерия с бани, решения за баня, размери плочки за баня, фаянс и теракота, 3D проектиране на баня, бани фаянс, inex, инкес

Инекс Трейд работи в сферата на качествените услуги. Вече над 10 години се налагаме на българския пазар като вносител и дистрибутор на голям диапазон от продукти за обзавеждане на баня – фаянс, теракота, гранитогрес, душ кабини, хидромасажни и парни душ кабини, сауни, хидромасажни вани и душ панели, смесители за баня и кухня, аксесоари, мебели за баня и други.

 

Мисия и ценности

Ние се стремим да предоставяме най-добрите решения във всички фази и форми на обзавеждането за баня, за да може да предложим високо качество, комфорт и функционалност на нашите клиенти.

Качество

Фирмата работи с утвърдени производители и марки; с високо квалифициран обслужващ персонал и специализирани бригади.
 

Отговорност

Ние приемаме работата си изключително сериозно и отговорно, затова нашата политика е насочена към наблюдение и непрекъснато подобряване на цялостната работа на фирмата по отношение на здравето и безопасността при работа, качеството и условията на труд.

Доверието е ключът към успешното сътрудничество. Ние държим на доверието не само на нашите клиенти, но и на нашите партньори и доставчици. Ние се стремим да имаме коректно отношение към нашите клиенти и партньори, да спазваме всички поети ангажименти в точно определените срокове.

Нашата политика, мисия и ценности ни помагат да вървим все по-напред, да създаваме все по-качествен продукт и да бъдем търсен и желан партньор.