Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Инокс Инженеринг ПСП
Инокс Инженеринг ПСП
Адрес:
София, ул. Никодим Тодоров 58
Телефони:
0899015155, 0897961668, 0898893223
Уеб сайт:
E-mail:
s.traykov@inoxbg.com
Дейност:
Производство на парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани
Ключови думи:
инокс инженеринг, парапет, месинг, ограждащи конструкции, крепежни елементи, декоративни детайли, стомана, хром, тръби, проектиране, производство, преработка, монтаж

Инокс Инженеринг произвежда и предлага парапети и ограждащи конструкции от неръждаеми стомани, месинг и алуминий. Ние проектираме, произвеждаме, изработваме и монтираме разнообразни метални детайли.
Производство и монтаж на противопожарни стълбища

Нашите системи и продукти притежават редица преимущества
Предлагаме на Вашето внимание универсална система на монтажни съединения.

Системите от детайли тип Парапет представляват вид конструктор, съставен от голям брой унифицирани и лесни за сглобяване крепежни елементи и декоративни детайли.

Чрез тяхното комбинирането е възможно създаването на широка гама конфигурации и проекти на парапети и ограждащи конструкции. Това прави продуктите ни лесни за транспорт, бързи за монтаж и сравнително евтини поради въведената система за серийно производство.
Парапет от инокс вътрешно стълбище, Търговски център Плаза, София

Липса на заварки и видими заваръчни шевове
Сглобяването на конструкциите не изисква заварки – всичките метални детайли се сглобяват по между си с помощта на специални пружинни щифтове и сглобки, а основните крепежни елементи се сглобяват с помощта на види и винтове като само в отделни случаи е предвидено лепене. Не се налага допълнителна обработка по време на монтажа и след него.

Стриктната система на производство и контрол гарантират точност на обработените детайли и тръби, както и здравина и естетика на всички наши продукти.

Възможност за бъдещи промени
Готовата конструкция или изделие подлежи на промяна като разширяване, преместване, промяна на конфигурацията и добавяне на нови декоративни елементи по всяко време след монтажа.

Шарнирните съединения позволяват сглобка на елементи под произволен ъгъл.
Парапет вътрешно обзавеждане, Хотел Хисар

Здравина и защита от корозия на предлаганите продукти и готови конструкции
При производството на всички елементи се използват изключително висококачествени материали. Неръждаеми метали са се тестват сред химически активни среди и агресивни условия.

Основен метал за производство на парапет е неръждаема стомана. Разрешен е за приложение както в градове и по крайбрежия, така и на кораби и химически производства. Неръждаемата стомана позволява изработка освен на парапети и на козирки, огради, покриви, перголи, готови тераси.

Суровината е с перфектни характеристики и позволява неограничена гаранция и якост на готовите продукти. Много голям брой държави имат заложен стандарт за парапети, козирки и други конструкции които са исключително и само от неръждаема стомана. Ние сме изградили чрез качеството на нашите продукти от неръждаема стомана имиджа на нашата компания в страни като Англия, Франция и Русия.

Другият материал е месинг, който като необработен материал корозира и образува така наречената "патина". За да защитим от корозия нашите продукти от месинг, ние обработваме повърхността на месинга чрез поцинковане и нанасяме покритие с никел или хром, като по този начин увеличаваме химическата устойчивост на продукта на практика до нивото на неръждаемите метали.

Тези продукти обичайно се исползват за интериорни решения поради своята красота, но не се препоръчва тяхното приложение в качеството на външни конструкции.

Най евтиният и неустойчив материал е алуминия. От него произвеждаме детайли за сглобяем парапет, които обаче не могат да бъдат нито сертифицирани, нито гарантирани при тяхната експлуатация. Алуминиевият парапет не може да бъде приложим в активна среда.

Например в голямите градове, по морските крайбрежия. Също така, исползването на стоманени (или поцинковани) елементи при неговата сглобка е не допустимо поради факта че: черната стомана (независимо как е обработена тя) встъпва в химична реакция с алуминия и води до неговото разрушаване. Този процес стартира от момента на монтажа на такъв парапет и не може да бъде спрян.