Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Колев строй 2013 ЕООД
Колев строй 2013 ЕООД
Адрес:
Гълъбово, ул. Георги Бенковски 13
Телефони:
0898442226
E-mail:
Дейност:
Строителни услуги
Ключови думи:
Колев строй 2013 ЕООД, Колев строй 2013 , Колев строй , Гълъбово, строителна фирма в Гълъбово, дограма Гълъбово, строителна фирма Гълъбово

Колев Строй ЕООД е строителна фирма в Гълъбово, която ще се заеме със строителството на вашия обект от основата до покрива. Има и собствен цех за дограма.

„Колев Строй“ ЕООД ще Ви предложи своите услуги, свързани със строителството и производството на висококачествена дограма.

Компанията извършва строителство на всякакви жилищни сгради, вили, къщи, както и строителство на промишлени сгради.Можете да разчитате, че фирмата ще се заеме цялостно с поставената задача, като извършва строежите от основи до ключ!

Екипът, който фирма „Колев Строй“ ЕООД е сформирала, е съставен от квалифицирани професионалисти, които ще се заемат отговорно със своята дейност. Материалите, използвани при строителството, са винаги с отлично качество.

Компанията ще Ви предложи и услуги, свързани с производството на дограма. Фирма „Колев Строй“ ЕООД разполага и със собствена линия за стъклопакети. Бихте могли да разчитате на качествени двойни и тройни стъклопакети. Достъпни са и различни видове стъкла, както и разнообразна цветова гама.

Доверете се на специалистите от „Колев Строй“ ЕООД!