Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Колор ООД
Колор ООД
Адрес:
гр. Дупница, ул. Саморанска 5
Телефони:
070150829
Уеб сайт:
E-mail:
info@kolor-ood.com
Дейност:
Магазин за ремонта, строителство и баня
Ключови думи:
Колор ООД, Колор , Колор ООД Дупница, строителни материали, железария, доставка на строителни материали, доставка на строителни материали в Дупница, ВиК, електроматериали, санитария, керамика

Супермаркет и магазини за строителни материали на Колор ООД има дългогодишен опит в търговията със строителни материали,консумативи и аксесоари на едро и дребно в град София и град Дупница. Обектите на фирма Колор ООД разполага с добре заредени магазини, отлични цени, бързо и качествено обслужване и винаги е в готовност за доставка на точния адрес.

В нашите обекти ще намерите пълен асортимент от строителни материали за ремонт , довършителни работи, хидроизолация, топлоизолация или просто освежаване на дома.

Ние сме в крак с всички новости и последни тенденции. Можем да намерим решение на всеки проблем и имаме избор за всеки вкус. Посетете нашите обекти за строителни материали, за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от предлагани продукти, ниските цени и неустоими промоции всеки месец.

Пазаруването при нас е истинско удоволствие. Заповядайте, ще останете доволни!

Магазини за Строителни Материали и ЖелезарияФирма

Фирма „Колор” ООД е създадена през 1989г., още в първите дни на демокрацията като „ЕТ”. Това е Българска фирма, която работи в сферата на търговията и обслужването. Още в първите дни от нейното създаване фирмата си стъпва здраво на краката, като отваря голям и отлично зареден със стока магазин в центъра на град Дупница. С отлично обучен персонал, бързи доставки от страна на търговските партньори, както и със собствен транспорт, фирмата взима ключови позиции в търговията с железария и инструменти.

През 2002г. се преобразува в „ООД” с основна дейност търговия с ВиК, санитария, електроматериали, инструменти, железария и строителни материали. Персонала се увеличава драстично, както и професионализмът като цяло във фирмата.Отварят се още два големи магазина в София, както и Хипермаркет в индустриалната зона на територията на община Дупница. Подписани са допълнителни договори и споразумения за доставка на различни по вид и структура стоки и строителни материали.Колор ООД става водещ партньор на десетки български производители, като и до сега партньорството е на високо ниво.

Консорциум Мегагруп

 Колор ООД е и учредител на Консорциум Мегагруп (KMGroup) и негов активен член.Към днешна дата „Колор” ООД е официален представител на над 40 производители и вносители, чиято продукция продава на едро и дребно в собствените си 4 обекта. Търговската и складова площ е разположена върху 6000 кв.м. и се намира в градовете София и Дупница.

Колор ООД е запазена марка за качествени продукти и услуги на ниски цени, но за сметка на това на високо ниво.Професионализмът на отлично обученият персонал от продавач-консултант, складов отдел и отдел снабдяване поставя Колор ООД на едно от челните места в сферата на обслужване на клиенти в югозападна България.
 

Доставка на Строителни Материали

Основателят на фирмата и неин собственик г-н Милан Раков, както и неговият партньор г-н Емил Станчев продължават развитието на Колор ООД, като се набляга в сферата на обслужването. Колор ООД вече извършва доставки на едро и дребно в цяла България на строителни материали. Професионални шофьори с лекотоварни и товарни автомобили извършват доставка до всяка точка на страната в рамките на няколко дни.Посещения на обекти и договаряне на цени на място. Планово изграждане на професионални проекти за частичен или цялостен ремонт на вашият дом

Колор ООД държат на качествената стока, отлично и професионално обслужване на клиенти, като поддържат обучен персонал с дългогодишен стаж в сферата на търговията.