Строителен Портал - stroitelstvoto.bg предназначен за представяне и презентация на всички фирми свързани със строителна дейност
Комфорт Партнерс ООД
Комфорт Партнерс ООД
Адрес:
Варна, бул. Осми Приморски полк №50
Телефони:
052 302094, 052 730153, 052 696667
Уеб сайт:
E-mail:
techotdelkpp-bg.com
Дейност:
проектиране, производство, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма,окачени фасади, метални конструкции, външни и вътрешни парапети, щори, стоително-монтажни работи
Ключови думи:
Комфорт Партнерс, Комфорт Партнерс ООД, Варна, PVC и алуминиева дограма, дограма, PVC, алуминиева дограма

Фирма Комфорт Партнерс ООД е специализирана в проектиране, производство, доставка и монтаж на PVC и алуминиева дограма,окачени фасади, метални конструкции, външни и вътрешни парапети, щори, стоително-монтажни работи

Комфорт Партнерс ООД използва висококачествени материали с доказан произход и защитени със съответните сертификати, на базата на които нашите клиенти получават максимална гаранция за качеството на крайния продукт.

Фирма Комфорт Партнерс ООД успешно защити и внедри система за управление и качетво ISO 9001:2008.

За кратко време фирма Комфорт Партнерс ООД успя да се наложи и утвърди на пазара.

Нашите бизнес партньори, клиенти, доставчици, дистрибутори са доказателство за доброто ни име.

ОСНОВНИ ДЕИНОСТИ:

1.Проектиране. 

Комфорт Партнерс ООД е специализирано дружество за комплексно проектиране на дограма, окачени стъклени фасади, окачени вентилируеми фасади, външни и вътрешни парапети, метални конструкции. Извършва цялостно инженерно проучване и заснемане на жилищни и административни сгради, офиси и др.

Фирмата разполага с млад и иновативен проектански отдел. Ние не се притесняваме от нестандартни обекти. Намираме решение на всички ваши идеи.

2.Производство.

Високо квалифицирана работна ръка и машини, които са последно поколение, са основен фактор при производството на конструкции във всички отрасли на фирмата, в чийто състав са включени отделни звена по производство на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, вътрешни и външни парапети и щори. Фирмата разполага с сертифицирани по клас заварчици за производство на метални конструкций. Опита ни показва, че разделянето на производството по видове води до повишаване бързината и качеството на производствения процес, рефлектиращо върху крайния продукт.

3.Монтаж.
Фирмата разполага със собствени монтажни групи, които са предварително обучени и следят определени норми по качество. Групите се контролират от вътрешно-фирмен надзор.